Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

memo87

arkadaşlar mini upgrade (2.99$) almak uygun mudur? 52000 BAP var. Elimden geldiğince siteyi takip ediyorum ama mini upgrade in artıları ve eksilerinden kısaca bahsebilecek olan var mı? Bir de 1 haftalık mı oluyor bu upgrade? Kaç dolardan düşük gelirse zarar ediyorduk, yaklaşık 8$ mı?

Saygılar.

efekancan

Alıntı yapılan: memo87 - 01 Mart 2015, 00:42:07
arkadaşlar mini upgrade (2.99$) almak uygun mudur? 52000 BAP var. Elimden geldiğince siteyi takip ediyorum ama mini upgrade in artıları ve eksilerinden kısaca bahsebilecek olan var mı? Bir de 1 haftalık mı oluyor bu upgrade? Kaç dolardan düşük gelirse zarar ediyorduk, yaklaşık 8$ mı?

Saygılar.
hocam ben bu konuda çok araştırdım.  Bu işin matematiği yapılmış.eğer mini upgrade sana haftada 8.42 dolar olarak geri dönerse anca verdiğin 3 dolarlık upgrade parasını çıkartıyorsun.Bu paranın üzerinde gelen her paranın 1/3 üde kar oluyor.Bunun hesabı yapılmış. Ama sana haftada 7 dolar geldiyse sen zaten zarara girmiş oluyorsun..Ayrıca sana bu seviyede o kadarlık reklam bile gelmez. Anca seviye 6 hatta 7 den sonra bu upgrade işi karlı oluyor.Onun haricinde zarar getirir.Bile bile lades demek istiyorsan sen bilirsin dostum ama kesinlikle alma zarar ediceksin. çünkü ben ettim. 5$ kazanç sağladı seviye 4 de.

capaxa

Alıntı yapılan: memo87 - 01 Mart 2015, 00:42:07

Saygılar.

Şu an siteye yatırım yok fazla , reklam yok fazla. O yüzden mini upgrade şu an hiç birşey kazandırmaz..
Hesapta para biriktirmeye bakın , bap swap olunca işe yarayacak.

kazims

Alıntı yapılan: capaxa - 01 Mart 2015, 10:50:16
Şu an siteye yatırım yok fazla , reklam yok fazla. O yüzden mini upgrade şu an hiç birşey kazandırmaz..
Hesapta para biriktirmeye bakın , bap swap olunca işe yarayacak.

daha 1 ay var share bozup bap yapıp yükselmek ordan daha yüksek reklam gelmesi daha iyi olmaz mı

capaxa

Alıntı yapılan: kazims - 01 Mart 2015, 11:40:58
daha 1 ay var share bozup bap yapıp yükselmek ordan daha yüksek reklam gelmesi daha iyi olmaz mı

Gelmiyor işte ordan yüksek reklam.
Günlük 2-3 dolar reklam geldiği zaman aldım mesela 5 dolar kazandırdı mega..
Şu an gülünk 0.6 - 0.7 reklam veriyor grubuma 5 dolar biel kazandırmaz..
Ama bap swap ın olduğu zaman upg aldım haftada 30 dolar kazandırdı..
Şu an kazandırmaz çünkü siteye yatırım yok , mega upgrade siteye yapılan yatırımdan %1 veriyor.. Yatırım olmadığından upg. reklamı da çok az olacak

memo87

Alıntı yapılan: capaxa - 01 Mart 2015, 12:37:27
Gelmiyor işte ordan yüksek reklam.
Günlük 2-3 dolar reklam geldiği zaman aldım mesela 5 dolar kazandırdı mega..
Şu an gülünk 0.6 - 0.7 reklam veriyor grubuma 5 dolar biel kazandırmaz..
Ama bap swap ın olduğu zaman upg aldım haftada 30 dolar kazandırdı..
Şu an kazandırmaz çünkü siteye yatırım yok , mega upgrade siteye yapılan yatırımdan %1 veriyor.. Yatırım olmadığından upg. reklamı da çok az olacak

Peki hocam benim durum şu:

27000 BAP, 3$, 50 Share var hesabımda (küçük kullanıcıyım yani),

50 share'i 0,035$ karşılığında aldım. Şu an Share fiyatı 0,0415$ ya da 610 BAP..Bu BAP SWAP olayına kadar nasıl bi tasarrufta bulunmalı.

Saygılar.

senss17

Coin Flip ten çok bap kazansak sıkıntı olur mu ? Jo Banlar mı ki ?

kazims

Alıntı yapılan: senss17 - 01 Mart 2015, 14:05:06
Coin Flip ten çok bap kazansak sıkıntı olur mu ? Jo Banlar mı ki ?
ben bulaştım 63000 den 82000 yatım sonra  ne oldu

500 bap kaldı

senss17

Alıntı yapılan: kazims - 01 Mart 2015, 14:25:42
ben bulaştım 63000 den 82000 yatım sonra  ne oldu

500 bap kaldı
bende oynamıyordum ama bugun ufak ufak oynadım 20k kardayım suan

kazims

Alıntı yapılan: senss17 - 01 Mart 2015, 14:27:38
bende oynamıyordum ama bugun ufak ufak oynadım 20k kardayım suan

tadında bırak