Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kilicaslan3873

paypalın bize kaybettirdiğne bakın arkadaşlar bu tablo bitcoinin 1 aylık tablosu şuanda 725tl de bitcoin artık hsbınızı siz yapın benim içerde 130 dolar vardı yani bir ay önce bitcoine çekseydim bu günkü  kara bak...

[IMG]http://i57.tinypic.com/2vm9ffa.png[/img]

enderege

Hemen hemen bütünödeme işlemcilerde 7 gündür bekleyen ödemeler var.( Paypal da bekleyenler ise 35 gün) Bugün yarın ödeme gelmezse, bu tablo erimezse... :S
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gaddar

benim btc yi iptal ettiler kafalarına göre takılıyorlar herhalde

kralleon

Arkadaşlar paidvertse paypal ile yatırım yapılmaya başlandı mı bugün 10 mart?

Lespuxx

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 10 Mart 2015, 14:43:42
paypalın bize kaybettirdiğne bakın arkadaşlar bu tablo bitcoinin 1 aylık tablosu şuanda 725tl de bitcoin artık hsbınızı siz yapın benim içerde 130 dolar vardı yani bir ay önce bitcoine çekseydim bu günkü  kara bak...

[IMG]http://i57.tinypic.com/2vm9ffa.png[/img]

Ben bitcoinin 400lira civarlarina indiginde birdaha cikmaz diyordum ama eski seviyelere donmus yine. Kendinizi uzmenize gerek yok :) ne olacagi belli degil :)

efekancan

en iyisi digadz a yatırım yapmak. fakat az kazandırıyor diyenler var.  2000 $ ile son level çıkılabiliyor.

enderege

Alıntı yapılan: efekancan - 10 Mart 2015, 16:38:20
en iyisi digadz a yatırım yapmak.

Haklısınız!... Buyrun.

dreamsfrom

Son zamanlarda btc ile para çeken varmı ödeme talebinde bulundum 200dolar ne zamana gelir? Daha önce 3günde geliyordu.

enderege

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 10 Mart 2015, 16:44:06
Son zamanlarda btc ile para çeken varmı ödeme talebinde bulundum 200dolar ne zamana gelir? Daha önce 3günde geliyordu.

Dün PM den istediğim ödeme az önce geldi. BTC de de 6 gündür ödemeler bekliyordu. BTC, PM ve diğer işlemcilerin hepsini onaylayıp göndermiş. Şuan bekleyen ödemelerde bizden gaddar ın ödemesi var. Sizinkide ya geldi, yada gün içinde gelecektir.

Ödeme bekleyenler kontrol etsin.

gaddar

Sabah ben baktım bi ara pendingti abartmıyorum sayfayı yeniledim para tekrar hesabıma gitmiş reject olmuş ticket attım bekliyorum cevap.