Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

processor

Oyun oynayıp yükseltenler ne olacak :))

aydyar13

Oyunla bap yükseltmeye bişey diyeceklerini sanmıyorum ben.

gaddar

Oyuna karışamazlar ama ötekilerinin kulağını çekerler benden söylemesi  (zopa)
En fazla herkese aynı reklamı yollar :) ya da 1 hafta bu sıkıntıyla uğraşırlar yine  (yvr)

GameHunter

Arkadaşlar biri bana tane tane anlatabilir mi ? BAP'lar share'ye neden dönüştü, share nasıl alınır nasıl satılır ? Eski BAP seviyemi nasıl geri alacağım, şu an satsam zarar mı ediyorum. Ben bu share işini hiç bilmiyorum biri bana Cin Ali'den başlayarak anlatsın lütfen. :)

7000 reklam tıkladım yatırımsız level 3 olmuştum şimdi sıfırlandı herşey.

hakanatik01

Alıntı yapılan: GameHunter - 11 Nisan 2015, 04:11:46
Arkadaşlar biri bana tane tane anlatabilir mi ? BAP'lar share'ye neden dönüştü,
Swap oldu beklenen buydu foruma göz atmamışmıydın 1 ay kadar önceden haberliydi :)

share nasıl alınır nasıl satılır ?
marketine girmen lazım değerler orada mevcut;Kaçtan alınıyor satılıyor.Dolar gibi düşün alış satış değerleri var kaç tane satmak istiyorsun share atıyorum 10 tane kaçtan satmak istiyorsun 0,1 pazarına koyuyorsun alan oldumu hesabına yansıyor paran.(ki jo alıyor :P ) Satışta-alışta aynı mantıkta.üst taraf alış (Shares listed for sale) alt taraf satış kısmın(User Bids Place Bid to Buy) ilgili alanlara gerekli bilgileri girersen işlemin tamamlanıyor.
[spoiler]https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html[/spoiler] Burdaki kullancı adın şifrende paiddeki ile aynı daha önce hiç girmediysen öyle giriş yapacaksın.

Eski BAP seviyemi nasıl geri alacağım, şu an satsam zarar mı ediyorum.
Eski BAP seviyeni almak zor günlük 5paket alma hakkın var 5,25$'e kıyıp reklam paketi alacaksın buda sana 5*3100=15500Bap olarak gelecek seviye atlamış olacaksın yarını bekleyeceksin gene 5,25 yatırıp BAP alıcaksın böyle devam etmeye çalışacaksın 60gün böyle gidecek site.(Şu anda bug varmış 5 paketten fazla alınıyor diyorlar ama tavsiye etmem yakalanması kolay olur bu durumdayken belki bilerek bile yapıyordur banlama sebebi olsun diye :P :)

Kar zarar durumunu kendin hesaplamalısın ne  kadar para verdin, kaç sharen var kaç BAP'bakmalısın marketteki fiyatlara göre Elinde kaç Bapın vardı ona göre bir ortalama belirleyip o seviyeye geldiğinde satmalısın yada nalet olsun deyip zararına da olsa satacaksın karar senin.[spoiler]Atıyorum feelri hesaplamıyorum örnek olması açısından yazdım eskiden 31K bapın varsa 10$(1$ =3100BAP) demektir bu durumda tekrak bu BAPa ulaşmak için şu anda satmaya kalksan elinde olması gereken share (anlaşılır olsun diyerek yuvarlayarak gidelim) share satışın 0,1 olsun 100 sharen olmalı ki 10$ para geçsin eline gene bununla 31K bap al,sharen 100den asağı ise(ki 31K başın varsa 600den sahreye döndü elinde 51share vrdır ama fazladan hesapla zaten sharen belli sende :P :D )  diyelim 70 ise  zaten edeceğin zarar belli 31K değil 21,7 BApın olur yada 31K ya gene ulaşmak için napmalısın sharenin değerinin yükselmesini beklemelisin 70shareni 0,15 seviyesinden satmalısın ki anca eski durumuna swaptan önceki haline gelebilesin :) Kabaca kendi durumunu uydurabilirsin bunu kaç sharen var satınca eline ne geçicek bakacaksın önceki BAPın kaçtı gibi karşılaştırman gerek malum ne kadar BAP o kadar kazanç sonuçta eskiye göre yarı yarıya eridik yani şu anda sistem ayakta kalacaksa sağlık olsun demek lazım gene kazanılır :)  Marketi sürekli takip etmelisin sabah 0,09dan satılmıştı 0,6ya indi şimdi 0,07 olmuş borsa gibi değişkenlik var :) Ama çoğumuz 0,15-0,20 aşağısına sattıkmı zarar yazacak gibi.[/spoiler]

6arti9

nereye ne yazıyoruz deneyen varmı
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ozalp11

Arkadaşlar paidverts den paramı çekicem ama nasıl çekileceğini bilmiyorum yardım eden olursa çok sevinirim  *)

recep1852

Bu linke gir alttaki yerden shareleri paraya çeviriyorsun sonra o parayı çekebiliyorsun. ( İstersen bekleyip share fiyatının artmasını bekleyebilirsin )

[spoiler]https://www.mytrafficvalue.com/shareholders.html[/spoiler]

processor

@enderege  hocam şu share nasıl satılır, nasıl alınır, Bap çevirme ve Para çekme hakkında ilk gönderiye görsel ekleme yapsan iyi olcak.  :y Soranları direk oraya yönlendirelim :) @ElisaMcCline  Top Earner listesine girmişsin tebrikler...

processor

Alıntı yapılan: 6arti9 - 11 Nisan 2015, 10:32:57

nereye ne yazıyoruz deneyen varmı
Yazdığın kısımlar doğru sadece virgül yerine nokta (.) koyuyoruz ;)