Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

@erish Niyetleri var yazılanlara dikkat etmelisiniz.Sınır kalkacak dediklerini gerçekleştirirlerse  sen swaptan sonra girdin herhalde ,şu an için herşey denilen gibi gidiyor.Swaptan sonra 60 gün şartı getirmişlerdi bu sürede 9 Haziranda doluyor sınırsız dediklerinin olması için daha 1 ay gibi bir süreleri var.Ondan sonra bu dediklerinizi kaldırmaya niyetleri yok v.s demeye hakkımız var şimdilik adamlar haklı :)  Swapta belliydi 1 ay önceden Strarejiden önce yazılanlara dikkat etseydiniz keşke ona göre stratejinizi değiştirir swap'ın geçmesini bekleyebilirdiniz , 1 ay daha sıkacaksınız dişinizi yapacak bişi yok :)

GameHunter

Arkadaşlar biri beni aydınlatabilir mi ?

Bu swap olayı belli periyodlarla mı oluyor. ? BAP'larımız otomatik olarak share'ye dönüştürülmüştü, tekrar olacak mı aynısı ?

Aynısı Advertzer sitesinde de başıma geldi. Neden  böyle yapıyorlar ? Bu şekilde nasıl kâra geçeceğiz.

gaddar

Bu şekilde kara geçmek için aslında tek koşul var sisteme ilk girenlerden olmak ve herkesin çok girebileceği gruplarda olmamak bu da bi risktir.mesela advertzera en yüksek gruba çıksa idim 60 gün de ortalam her gün 300 $ lık reklam gelecekti 100 ü kesin kardı.Cepte para olsa basacaktım yalan yok bi de bitcoile aksilik çıktı olmadı istediğim gibi.10 gün sonra hesabıma yansıdı puanlar.son grup için ortalama 3900 $ harcayacaktım.Ama 60 günde 6000 kazanacaktım.2100 dolar yani ayda 1050 $ karım olacaktı :) Bu sistemler PTC gibi olmadığı için riski azdır, yoktur demiyorum azdır .Admin ne kazanırsa onu bölüştürür.Şimdi paidvertize geliyor ona kapak atmak istiyorum ama sanırım fazla talep görmedi :m
Unutmadan söyleyim 3900 $ 10000 $ yapıyor bunu da riske etmek bilmem artık :m

aydyar13

Alıntı yapılan: GameHunter - 12 Mayıs 2015, 18:08:25
Arkadaşlar biri beni aydınlatabilir mi ?

Bu swap olayı belli periyodlarla mı oluyor. ? BAP'larımız otomatik olarak share'ye dönüştürülmüştü, tekrar olacak mı aynısı ?

Aynısı Advertzer sitesinde de başıma geldi. Neden  böyle yapıyorlar ? Bu şekilde nasıl kâra geçeceğiz.

Sebebi şu: Siteye dışardan giren para azalınca üyelerine vaadettiği 1,05 e karşı 1,55 lik dönüşümü karşılayamıyor. Bu sebepten dolayı reklam gelmiyor doğru düzgün. Şimdi açsa sınırsız Bap alımını ilk günlerde aşırı reklam gelir ama bir süre sonra gene aynısı olacak zamanla dışardan para girişi azalacak.
Sitelerde tüm BAPları share dönüştürüyorlar yeni BAP alımı olsun diye. Var olan BAP lar share dönüşüp bir süreliğine bloke olmuş oluyor (Ya da sakız parasına sat git diyor), seni yeni yatırıma zorluyor yada 60 gün bekle diyor. Bence Scam 'in alası ama yapacak bişey yok :)

Yapılacak zamanı daha önceden söyledi Paidverts. Hatta hemen hemen tüm koşulları da söyledi. GK veya PV forumu takip ederseniz haberdar olursunuz güncel bilgilerden.

Nasıl kara geçeceskniz bilmiyorum, site cebinden para ödemiyor. Swap sonrası hareketlenme olduğu dönemde çok fazla reklam döneceği için belki o aralar güzel miktarlar gelebilir.

enderege

Bu tip sitelerde kazanmak için SWAP tan hemen sonra yatırım yapmak lazım. Bir sanraki SWAP a kadar yükü tutabilirsin. Ama Paidverts bunada imkan vermiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

GameHunter

Benim yatırım yapma imkanım yok sıfırdan yükselmek istiyordum. 24 bin BAPım vardı 40 share'ye dönüştü geçen. Şimdi 12 bin BAP daha biriktirdim o da yakında share olacak demekki.

Bu share'leri eski değerinden satmak da imkansız sanırım fiyat çok düşük.

Ben yatırım yapmayacağıma göre boşa kürek mi çekiyorum bırakayım mı sizce ?

Aslında arada  yatırım yapıyorum ama 5-10$, (diğer PTC sitelerinden PAYZA'ya çektiklerimi atıyorum Paidvertz'e)

vancetr

Merhaba arkadaşlar

Ödeme kesintilerine nereden bakabilirim?

erish

Dediğiniz gibi dişimizi sıkacaz yapacak bişey yok gibi görünüyor. Şu an 170.000 BAP'ım var ve günlük 2 dolar civarı geliyor. 1 ay sonra 450.000 civarında olacağım sanırım. Bakalım ne olacak...

enderege

2-3 ay gibi bir alaıklarla bu SWAP yapılacak. Mesela 2 ay BAP kasıp, biriktirip sonra hiç reklam pakaeti almadan BAP ları eritebilirsiniz.

Her gün 5$ lık reklam paketi alıyorum 7. gruptaytım. Bu gidişle 8. gruba çıkamam. Bende paket alımına ara vereceğim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lavinya

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum buraya..sorunum şu
paidverts sitesine bir aydır giriyorum ve 1,5 dolarım olana kadar tıkladım gelen reklamlara..sonra bir sitenin reklamını yapıp yükselttim gibi bişeyler yaptım  :g bende anlamadım ne yaptığımıda zaten  :) sonra 3500 küsür bap geldi..şimdi eskiye nazaran bir tık daha yüksek limitli reklam almaya başladım ..tabi baplardan yiyor..kusura bakmayın çok acemiyim paidverts de..enteresan sorular sorabilirim bazen :S  nasıl ve ne yapabilirim kazanabilirmiyim böyle giderse önerilerinize ihtiyacım var.. az öncede digadz ye üye oldum.Qualify Ads diye reklamlar var onlara tıklıyorum ve 300 pointim var..önrileriniz varmı acaba ? advertzeride bıraktım çünkü 550 bapım varken bi sabah kalktım 0 olmuş..kızdım oraya tabi.