Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gaddar

Hisseler 0,139 şansa bak ya 3 gün önce almamıştım şimdi almam için ısrar ediyor :m

kazims

jo naptığını bilmiyor resmen dalga geçiyor milletle.

canı sıkkın heralde.

gaddar

Onun o dalgasını iyi kullanan 2 günde 100 i 2 bin yapar

dreamsfrom

Gayet mantıklı şeyler yapıyor Jo, aklını kullanan bu fırsatı değerlendirir, share miktarı piyasada çoğalmadığı için 1 2 haftaya bap market açılınca share piyasası 0.06ları görecektir en az

gaddar

normalde bin dolarla 3 milyon grubuna çıkman gerekirken 200 dolara aldığın hisseyi bap olarak satıp çıkabileceksin :) bende yarın normal olursa yine alıcam 750-800 dolar lık hisse 0,02$dan alsan hiçbir zaman zarar ettirmez.

romolosto

jo yine hisselere müdahale ediyor (hydr)

celomania

Üstadlar yatırımların açılması durumu ile ilgili site forumunda yeni haberler var mı? Tarih, 50$ sınırı felan. Çok fazla ing. yok maalesef.  :-[

enderege

Alıntı yapılan: celomania - 03 Haziran 2015, 14:33:05
Üstadlar yatırımların açılması durumu ile ilgili site forumunda yeni haberler var mı? Tarih, 50$ sınırı felan. Çok fazla ing. yok maalesef.  :-[

Net bir bilgi bende göremedim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

celomania

Alıntı yapılan: enderege - 03 Haziran 2015, 17:14:31
Net bir bilgi bende göremedim.

Dedikleri tarih yaklaşıyor bakalım beklicez o halde.
Ayrıca hocam dağıtılan reklamlarda max 14$ (3m+ olan 1 kişi görünüyor) fakat ana girişte 20-25 ve fazlası kazanç yapanlar görünüyor(jo hariç) bunların sebebi nedir. Yani hangi yatırımları yapmalıyızki o rakamlara yaklaşalım. Bap puanının yeterli olması dışında.

enderege

Alıntı yapılan: celomania - 03 Haziran 2015, 17:35:25
Dedikleri tarih yaklaşıyor bakalım beklicez o halde.
Ayrıca hocam dağıtılan reklamlarda max 14$ (3m+ olan 1 kişi görünüyor) fakat ana girişte 20-25 ve fazlası kazanç yapanlar görünüyor(jo hariç) bunların sebebi nedir. Yani hangi yatırımları yapmalıyızki o rakamlara yaklaşalım. Bap puanının yeterli olması dışında.

DR geliri var. Ayrıce hisse alış satışı, invest kısmındaki yatırımlarda var. Fakat bunlar o tabloya dahil edilmiyor herhaşde.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.