Paidverts

Başlatan enderege, 07 Mayıs 2014, 23:09:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Chrome eklentisi var. Authenticator diye. Onu indir kur. Oradan her girişte tek seferlik kod alacaksın.
Çift güvenliği etkinleştirince çıkar.

Şöylede bir durum var. Onu etkinleştirmek için PV'nin barkotunu okutturmuş olman gerekir. Bu şekilde faal olabilirmi bilmiyorum?

ibrhmsny

mesajının tamamını görememiştim,arkadaşlar da cevap vermişler :)
umarım çözülür @asariaslan

asariaslan

Alıntı yapılan: celomania - 23 Kasım 2015, 12:10:14
Chrome eklentisi var. Authenticator diye. Onu indir kur. Oradan her girişte tek seferlik kod alacaksın.
Çift güvenliği etkinleştirince çıkar.

Şöylede bir durum var. Onu etkinleştirmek için PV'nin barkotunu okutturmuş olman gerekir. Bu şekilde faal olabilirmi bilmiyorum?

Teşekür ederim olmadı şimdilik ama bu barkotu nerde çıkıyor Paidverts in Ben göremedim .

asariaslan

celomania

Hocam çift güvenlik paidverts içindeyken etkinleştiriliyor. O sırada seni yönlendiriyor. Proğramı kurun ve şu barkodu okutun diye. O zaman okutuluyor. Normal işleyiş bu şekilde. Siz farkında olmadan bunu yaptıysanız tekrar siteye giremeden işiniz çok zor gibi. Alternatif bir metod varmı onu bilmiyorum.
Bu durumda iş ya sanırım ticket atmaya kalıyor. Paidvertsi yemiş yutmuş arkadaşlar var. Elisa hocama danış derim ben birde. Belki onda bir çözüm vardır.  :y

asariaslan

Eyvallah Teşekürler ilgi alakana Hayırlısı olsun içerden daha para çekmiş değilim 120 000 bap var zaten reklam falan da gelmiyor siteden artık .

hknkr82

İyi Günler Arkadaşlar...Bu Paidvertsin Durumu Ne Olacak...Kaç Gündür Reklam Gelmiyor...Gelse de 10 Cent Falan Geliyor...MTV de Birikmiş, Alınmayan O Kadar Hisse...Ne Zaman Normale Döner Bu Site...

ibrhmsny

herkes uzaktan takipte @hknkr82 :)
forumumuzda da paidvertsin önerilen siteler alanından önerilmeyen siteler alanına taşınma sebebidir yazdıkların,ancak geleceği bilinmediği için scam da denmiyor,tavsiye edilir yatırım yapın da denmiyor.
ne kadar sürer böyle dersen herkes tahmin yapacaktır,mark a da sorsan o da bilmez heralde :)

ben de tahmin edeyim en az 2 ay sürer :)
2 ay sonra bir daha sor:)

hknkr82

:) Desene Daha Uzun Bir Süre Bir Şey Bekleme...

ibrhmsny

daima olumsuza hazır olmak gerektiği için böyle dedim ancak sürprizler de var hayatta ve bakarsın yarına düzelmiş site :)