Paidverts Ödemeleri

Başlatan enderege, 08 Mayıs 2014, 12:52:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Bilgin yatırım yapmadıysa dayanır  :PP

silver

Alıntı yapılan: abcb - 24 Mayıs 2015, 00:42:09
Doğru birde onu hesaplamak gerekiyor :D Bu arada bu mavililer hiç konuşmuyorlar herhalde :) O kadar kendileri hakkında konuşuyoruz hiç cevap vermiyorlar. @bilqin @bekeli bir cevap verin şu konulara artık :PP Tabi siteleri kurutmaktan buraya vakit bulamıyorsunuz değil mi :))

bekeli

Alıntı yapılan: silver - 24 Mayıs 2015, 00:45:18
Doğru birde onu hesaplamak gerekiyor :D Bu arada bu mavililer hiç konuşmuyorlar herhalde :) O kadar kendileri hakkında konuşuyoruz hiç cevap vermiyorlar. @bilqin @bekeli bir cevap verin şu konulara artık :PP Tabi siteleri kurutmaktan buraya vakit bulamıyorsunuz değil mi :))

Aslında tam tersi. Biz çok konuşkanız lakin her konuda geyik yapılmasın diye sadece geyik konularında geyik yapıyoruz :P

Burası kanıt konusu sonuçta ;)

Tabi bazı arkadaşlar için her konu geyik konusu :PP

HeadSh0t

Alıntı yapılan: bekeli - 24 Mayıs 2015, 01:15:57
Evet.  Misal abcb, hakacu gibi arkadaslar :P

silver

Alıntı yapılan: bekeli - 24 Mayıs 2015, 01:15:57
Aslında tam tersi. Biz çok konuşkanız lakin her konuda geyik yapılmasın diye sadece geyik konularında geyik yapıyoruz :P

Burası kanıt konusu sonuçta ;)

Bir an heyecanla konuya girdim acaba kanıt mı paylaşıldı yoksa cevap mı verildi diye :D Tam sevindim cevap verilmiş diye bir baktım bize laf söylenmiş görüyor musunuz @abcb :) O bazıları kim çok merak ettim şimdi @bekeli :PP Örtülü konuşmayınız da söyleyiniz bizde bilelim :D

abcb

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 24 Mayıs 2015, 01:18:26

Allah kuru iftiradan saklasın, paidverts konusunda daha bir tane geyik yapmışlığım yoktur  8)

silver

Alıntı yapılan: abcb - 24 Mayıs 2015, 01:20:59
Allah kuru iftiradan saklasın, paidverts konusunda daha bir tane geyik yapmışlığım yoktur  8)

Onun dışındakileri kabul ediyorsunuz yani :PP

bekeli

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 24 Mayıs 2015, 01:18:26

@silver, cevabı @HeadSh0t vermiş. Lakin eksik vermiş. Eksik verdiği ismin bi tanesi de mention attığım kişi :P

Alıntı yapılan: abcb - 24 Mayıs 2015, 00:42:09

:X :X

HeadSh0t

Evet evet bütün geyigi biz yapıyoz. :)

silver

Tüh keşke onu yazmasaydım listede yokmuştum ne güzel :D Neyse her şey için gerçekten teşekkür ederim. Bu akşam baya güldüm :) Allah hepimizi her daim mutlu ve her daim etrafa neşe ve mutluluk saçanlardan eylesin. Artık saat baya geç oldu ben dinlenme moduna geçiyorum. Rahatsızlık verdiysek affola. Herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar ;)
(Not: Ben yokken @abcb konu açmayınız. Sonra hepsini okuyana kadar canım çıkıyor :D )