Paidverts Ödemeleri

Başlatan enderege, 08 Mayıs 2014, 12:52:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Calyente - 09 Ağustos 2014, 17:48:02
Ben bu siteye bir türlü alışamadım...

Farklı bir site. Tarzıda değişik. Ama birikim,yatırım vs. yaptıkça  0.005$ lk reklamlar  daha yüksek meblağlara çıkıyor. Bana tek seferde 17$ lık, eretesi günü 12$ lık reklam geldi. İşte o zaman alışıyorsun. :P

Tabi bunun için 19.99$ lık upgrade almıştım. Şimdi süresi bitti. Bu upgradeyi almak için iyi bir BAP stoğun olmalı. Şuanda da bende yeterli BAP yok. Yakında BAP çoğalacak o zaman tekrar alacağım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

6il9in

O nasıl bir Reklam kazancı  (prt) oldum. Sitenin reklamlarını verenlerin ekran görüntüsünde 5 4 3 $ görüyordum günlük 10 $ kazan falan filan diyorlardı.. ender hocam tek tıkla 17 $ yapmış  (p)

Siteye bende alışmadığımdan üye olmadım..  :D

enderege

Alıntı yapılan: bilqin - 09 Ağustos 2014, 19:49:56
O nasıl bir Reklam kazancı  (prt) oldum. Sitenin reklamlarını verenlerin ekran görüntüsünde 5 4 3 $ görüyordum günlük 10 $ kazan falan filan diyorlardı.. ender hocam tek tıkla 17 $ yapmış  (p)

İşte bu yüzden sağlam BAP gerekiyor. daha sonraki gün elinde BAP olmadığı için 0.01$ lık reklama talim ediyorsun.  Elindeki para ile BAP için reklam alsan bir daha upgrade yapamazsın. Upgrade yapsan elinde BAP yok ki kazanç elde edesin. Bikaç güne admin çakallık yapmaz ise bana 200.000 BAP gelecek. İşte o zaman 19.99$ lık upgrade alırım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Ödemen hayırlı olsun Neon  :)

ikose

Ödemen hayırlı olsun Neon :)

neon

nukhet

Hayırlı olsun neon arkadaşım :)

neon

Teşekkürler Nükhet Hanım  :)

paragelsinde