Paidverts Ödemeleri

Başlatan enderege, 08 Mayıs 2014, 12:52:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

teşekkürler nükhet hocam ve ender hocam

payza var payza acil değilse bana lazım :)

bekeli

Hayırlı olsun Onur hocam.

Elisa hocam,

Benden sonra isteyen kişilerinkini benden önce ödediğine göre ilk ödeme için ayrı bir kontrol yapıyor diye düşünmüştüm. Ancak, Onur'un da ödemesi ilk ödeme sanırım. Onu 1 gün içinde gönderdi.
Benimkisini geç göndermesinin sebebi yurtdışı seyahati olabilir ama o zaman benden sonra isteyenkileri göndermesi garip oluyor :D

Neyse. Önemli olan ödemeyi yapmış olması. Tabi şimdilik. Seçmece ödemediği sürece :y

strenergy

Ödemeler hayırlı olsun ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Kasım 2014, 20:52:12

Elisa hocam,

Benden sonra isteyen kişilerinkini benden önce ödediğine göre ilk ödeme için ayrı bir kontrol yapıyor diye düşünmüştüm. Ancak, Onur'un da ödemesi ilk ödeme sanırım. Onu 1 gün içinde gönderdi.
Benimkisini geç göndermesinin sebebi yurtdışı seyahati olabilir ama o zaman benden sonra isteyenkileri göndermesi garip oluyor :D

Neyse. Önemli olan ödemeyi yapmış olması. Tabi şimdilik. Seçmece ödemediği sürece :y

evet ben de öyle düşünmüştüm ilk önce inceliyor falan diye ama bir kaç saat içinde gönderdi benim ödemeyi

enderege

Bens enden sonra istedim senden önce geldi ama ben Payza sen Paypal istedin. O zaman akla şu geliyor. Paypalı elinde yok mu? Sanmıyorum. Payaplı inceliyor mu? Olabilir. Paypalla sorunu mu var? Eyvahhh..
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 26 Kasım 2014, 20:47:56
teşekkürler nükhet hocam ve ender hocam

payza var payza acil değilse bana lazım :)

Yok abana lazım değil. Millet harıl harıl Payza arıyor. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Hayırlı olsun Onur :)

Yine dediğine göre, ilk ödemen değil, öyle mi ?
İlk ödemelerde bir gecikme olduğunu düşünen var mı ? Yakında ben de isterim de, kasmayayım diye zaten yakın zamanda ilk ödemelerini alanlara sardım şimdi :D

6il9in

Ödemeler Hayırlı olsun Bekeli ve Onur Bey  :)

ptconur

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Kasım 2014, 23:09:10
Hayırlı olsun Onur :)

Yine dediğine göre, ilk ödemen değil, öyle mi ?
İlk ödemelerde bir gecikme olduğunu düşünen var mı ? Yakında ben de isterim de, kasmayayım diye zaten yakın zamanda ilk ödemelerini alanlara sardım şimdi :D

ilk ödemem hocam yanlış bir şey mi söyledim

ElisaMcCline

Elisa hocam,

Teşekkürler Bekeli :)

Ben arka sayfadan direk kanıttan olaya dalmışım, bu yazını görmeden yazmışım, kusura bakma :) :y

Alıntı yapılan: ptconur - 26 Kasım 2014, 23:19:02
ilk ödemem hocam yanlış bir şey mi söyledim

Yok, ben yanlış anlamışım demekki :)

"dün gece istemiştim yine aynı gece gelmiş ödemem"

Bu aradaki "yine" aynı gece anlamındaki "yine" ymiş demekki, ben daha önceki seferde olduğu gibi, anlamında "yine" diye düşünmüştüm :D