Paidverts Ödemeleri

Başlatan enderege, 08 Mayıs 2014, 12:52:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: madlyboy - 09 Mart 2015, 19:30:08
1 haftadır PM ödeme talebi beklemede. Paypal'dan istemiştim site Paypal ile sorun yaşadı iptal ettim, PM'den istedim o da bir haftadır gelmedi. Bende mi var bi "şeylik" acaba?

Bende bugün istedim. Bugün halledeceğini düşünüyorum. Forumda sırf sizin değil bir çok kişinin ödemesi 7 gündür bekliyor. Admin bunları toplu hallediyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

kilicaslan3873

arkadaşlar bu bitcoin ilk ödemem yani paypaldan dolayı bitcoine ilk defa çekiyorum şansa bak bitcoinde fiyatlar fırlamış yani paypaldan kaybederken bitcoinde 2 sefer kazanmış tl y dönüşde extradan 15 liraya yakın kazanmış oldum... herkese bol kazançlar (dns)

[IMG]http://i57.tinypic.com/w6ql8h.jpg[/img]

enderege

Hayırlı olsun kilicaslan3873. :)

madlyboy

Ödemen hayırlı olsun, bizde bir haftadır bekleyelim hala.  (p) Çok mu söylendim ne  :m

enderege

Üye olmak isteyenler için:

enderege

Alıntı yapılan: madlyboy - 10 Mart 2015, 16:25:34
Ödemen hayırlı olsun, bizde bir haftadır bekleyelim hala.  (p) Çok mu söylendim ne  :m

Ben dün istedim, gelmiş. Sende bi kontrol et bence.

hakanatik01

Hayırlı olsun ;
Alıntı yapılan: enderege - 10 Mart 2015, 17:09:17
Üye olmak isteyenler için:
Yok ben digadza üye olacağım 2000$la en üst level olacam ama padivertste de sorularım olacaktır cevaplarsanız sevinirm.Swapmı yapayım Bapmı alayım napayım v.b. akıllıca davranıp filteremide aşağıya çektim mis gibi oldu ama genede digadza geçicem.100 verp,p500de aldım ama olsun digadz daha iyi.

kilicaslan3873

teşekkürler arkadaşlar ender hocam seninkide hyrlı olsun lotoyu tutturmuşun 48 dlr  :D

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Mart 2015, 17:13:12
Hayırlı olsun ;Yok ben digadza üye olacağım 2000$la en üst level olacam ama padivertste de sorularım olacaktır cevaplarsanız sevinirm.Swapmı yapayım Bapmı alayım napayım v.b. akıllıca davranıp filteremide aşağıya çektim mis gibi oldu ama genede digadza geçicem.100 verp,p500de aldım ama olsun digadz daha iyi.

Totonun üstünde otur oturduğun yerde. :PP

hakanatik01

Yok yaaa yazdıklarınızı okuyorum istesem şimdi satar baplarımı sharelerimi alır paramı çıkarım biliyorum ama genede ağlamakta hoş oluyor tamamen digadza geçersem ağlayacak/sızlanacak birşeyim kalmaz ki sızlanmak istediğim için paidteyim para kısmı çok umrumda değil.