Ojooo reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 08 Mayıs 2014, 19:53:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Alıntı yapılan: paragelsinde - 01 Haziran 2014, 09:44:30
4*3 lynkar hocam uygunsa

4-3 dolu.

4-2, 5-2 ve 5-3 slotlarinda yer vardi digerleri dolu. 5-3 slotuna ekledim.

enderege

Reklamı şimdi onaya verdim.  Onaylanınca başlatırım. ve buradan bilgisini paylaşırım. Herkese şimdiden bol refler.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cihan77

Alıntı yapılan: enderege - 01 Haziran 2014, 12:35:58
Reklamı şimdi onaya verdim.  Onaylanınca başlatırım. ve buradan bilgisini paylaşırım. Herkese şimdiden bol refler.

Tamam tesekkurler

enderege

enderege

4 dk içinde 252 tık  yapıldı. İnşallah yüksek hit alır ve herkese bol ref gelir.

cihan77

enderege ellerine saglik.

Herkese hayirli olsun ve bol dr ler.

hamzakursad

Cihan Hocam ben de ojooo üzerinden 1 günlük reklam verebilirim :) Benim ödemeyi yapmayacaklar çünkü  (d)

cihan77

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 01 Haziran 2014, 22:16:05
Cihan Hocam ben de ojooo üzerinden 1 günlük reklam verebilirim :) Benim ödemeyi yapmayacaklar çünkü  (d)

Olur ama teklif verinki listeye ekleyeyim diger arkadaslarda teklif verebilir hepsini listeye eklerim ve en uygun olani ilk reklamda kullaniriz. Teklifi yuksek tutarsaniz slotlarin satilmasi uzun suruyor az teklif hizli reklam demektir ve herkes az cok parasini cikartmis olur. Nerdeyse 1 aya yakin bir reklam vermek icin bekledik. Uyarim daha hizli reklam baslatmak icindir teklifiniz yuksek olursa siraya girer ve slotlarin satisi uzun surer.

Siz ve diger arkadaslarin teklif vermesini bekliyorum. Ihale degildir herkes bir kere bir teklif verir listeye ekleriz ama kacinci sirada olur o verdiginiz teklifle ilintili olacaktir.

tolgacan86

Bu reklam sonuçları belli olsun ben ona göre bir teklif sunacağım. Gelen ref sayısı, hit sayısı vs.. Birde ojoo'nun benim reklam ekleme işlemimde cloudflare blogunu kaldırması gerekmektedir (d)