Ojooo reklam kampanyasi

Başlatan cihan77, 08 Mayıs 2014, 19:53:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

paragelsinde

cihan 77 hocam paypala aktarsdım bol kazançlar...

universitely76

Ben tartışmaları uzaktan izlemeye çalıştım.. ve şahsi düşüncem, uygun olan (herkese uygun olarak fiyatları aşağı çekebilmek için) komisyonsuz bir şekilde dolmayan slotları senin alman yönünde.. :y

Komisyon ile hem reklamverenden hem de slot alanlardan daha fazla para çıkacak.. Bu konunun amacı hem reklamını verenlere uygun bir yer hem de ojooo bakiyesini tüketmek isteyenlere bir fırsat oluşturmak değil miydi.. Tabiki sen de emeğinin karşılığını alacaksın, buna hiç kimsenin karşı çıkacağını sanmam.. Ama durumu orta noktada tutabilmek gerekiyor..

Ve son olarak bu süreç kısa sürede bitirilip reklamlara başlanırsa daha fazla verim elde edilebilir.. ojooo günden güne geri gidiyor.. bitiş noktasına gelmeden herkes bir şeyler alabilsin ;)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Benim teklifim sabittir. Başka teklif vermek isteyen varsa buyursun arkadaşlar. Ben 50$ a günlük reklam verebilirim. 
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

40'dan 45'den veri veri verin, ojo ooo gümlemeden.  :g

cihan77

Alıntı yapılan: Coulers79 - 23 Mayıs 2014, 19:58:52
40'dan 45'den veri veri verin, ojo ooo gümlemeden.  :g

Bugun odeme alan olmus  :D

Arkadaslar simdi biriken paraya reklami veririm diyen varmi? Eger var ise hemen hazirlayip baslatiriz.
Daha sonra miktara ek para eklenirse istemeyin.

Yeni bir konu actim mod arkadaslar onaylarsa sevinirim.

enderege

Alıntı yapılan: cihan77 - 25 Mayıs 2014, 21:44:50
Bugun odeme alan olmus  :D

Arkadaslar simdi biriken paraya reklami veririm diyen varmi? Eger var ise hemen hazirlayip baslatiriz.
Daha sonra miktara ek para eklenirse istemeyin.

Yeni bir konu actim mod arkadaslar onaylarsa sevinirim.

O ödeme neye göre verilmiş anlamaış değilim.  Benim bekleyen ödemem 3 ayı dolmak üzere. Açıkcası bu siteden ben ödemem beklemiyorum.

Konuyu onayladım. Ama ne demek istediğin tamda anlayamadım.

cihan77

Ojooo herkese odeme yaparken yine sana yapmiyordu neden bilmiyorum.

Onay verdigin konuyumu anlamadin?

enderege

Alıntı yapılan: cihan77 - 25 Mayıs 2014, 21:55:11

Onay verdigin konuyumu anlamadin?

Evet... Şimdi 2-1 beleş mi? :PP  Değil tabiki.  Ama slot satıldıkça fiyatlandırmayı nasıl yapacaksın?

cihan77

Alıntı yapılan: enderege - 25 Mayıs 2014, 21:57:28
Evet... Şimdi 2-1 beleş mi? :PP  Değil tabiki.  Ama slot satıldıkça fiyatlandırmayı nasıl yapacaksın?

ilgili konuda tartisirsak diger  arkadaslarada aciklama olmus olur. Bu arada ojooo bana odeme yapmis

fctyler