Clixsense Addon hayırlı olsun :)

Başlatan hakanatik01, 09 Mayıs 2014, 01:07:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Google bak buraya da para yedirmiş sadece chrome için Neonun adalert benzeri eklenti yapmışlar şimdiliktir sanırım :D Barı kurmamıştım bu firefoxada gelirse kurarım :)
isteyen burdan kurabilir;
http://www.clixsense.com/en/ClixAddon

Download the ClixAddon
Keep track of your account status at the click of a button and get instantly notified of new PTC Ads, Surveys and Tasks as they become available.

Options altında uyarı almak istediğinizdurumlar çin seçenekelerde var;

sırf eklentiyi görmek için chrome açtım heeee hemen kapadım yoksa şimdik forumuna gidip firefox için istiyorum diyecem :P :D

Ayrıntılar burada;
http://www.clixsense.com/en/Forum/147643/The_ClixAddon_Browser_Extension_is_Here

hakanatik01

Ayıp ama yahu açıklamaya göz attım IE' dışında her browserı destekleyeceklermiş :)) Coulers'hocaya kötü haber :P :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Mayıs 2014, 01:25:32
Ayıp ama yahu açıklamaya göz attım IE' dışında her browserı destekleyeceklermiş :)) Coulers'hocaya kötü haber :P :)

Coulers' a her türlü işaret gönderiliyor, bırak artık şu ie yi diye :)

Coulers79

Ben bunu kullanmam ki zaten. :PP Bize yapılabilir offer ve task lazım. Ayrıca bu kiminse bugünki kazancı sanki 3 haneli gözüküyor.  (prt)

yingyang16

Bilgi için teşekkürler Hakan  (a) Herkese hayırlı olsun ClixAddon :g

enderege

Firefox desteği olmadığı için forum olarak Clixsense de üyeliklerimizi donduruyoruz. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

GameHunter

Ben zaten Chrome kullanıyorum çok güzel olmuş AdAlert'in hemen hemen aynısı.

Bende hem AdAlert hem ClixAddon kurulu ufak tefekte olsa tüm reklamları yakalıyorum. :) MiniJobs haberleri de geliyor.

Faydası yok demeyin keşke ProBux'ta çıkartsa.

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 09 Mayıs 2014, 08:49:22
Firefox desteği olmadığı için forum olarak Clixsense de üyeliklerimizi donduruyoruz. :D
Ben zaten aklıma estikçe tıklıyorum clixsense anket sitesi gibi oldu benim açımdan ,Anket haberleri olsa yeterli gelir :P

hakanatik01

Opera kullananlar içinde eklenti geldi; Alayına isyan inadına firefox :P

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2014, 16:29:03
Opera kullananlar içinde eklenti geldi; Alayına isyan inadına firefox :P

Bu saatten sonra firefox için gelsede kurmam. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.