ojooo açılmıyor

Başlatan nukhet, 13 Mayıs 2014, 11:27:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

giremiyorum yahu, elisa hocanın refiyim onun linkinden girilirmiki abcb modum

Coulers79

Adam seçiyorsa ne olduğunu biliyoruz değil mi?  :))

ElisaMcCline

Google DNS lerini denediniz mi ? Ona rağmen mi hala açılmıyor. ?

Daha öğlen bana aynı sorun geldi, değiştirttim düzeldi :)

hakanatik01

ne diyorki açılmayıp ? bende hiçbirşey yok,
Public DNS ile deniyorum, beyaz sayfa çıktı hiçbişi yok sanki ojooo bana kalbi kadar güzel temiz bir sayfa ayırmış gel ne istersen yaz der gibi :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 13 Mayıs 2014, 16:18:54
ne diyorki açılmayıp ? bende hiçbirşey yok,
Public DNS ile deniyorum, beyaz sayfa çıktı hiçbişi yok sanki ojooo bana kalbi kadar güzel temiz bir sayfa ayırmış gel ne istersen yaz der gibi :D

Heh işte öyle oluyormuş :) İçerik gelmiyormuş, beyaz sayfa açılıp kalıyormuş.
Sayfayı yüklemeye bile çalışmıyor yani.

conqueror_1903

aynı sorun dünden beridir ben de var. sadece beyaz sayfa geliyor.

Calyente

nukhet

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Mayıs 2014, 16:07:34
Adam seçiyorsa ne olduğunu biliyoruz değil mi?  :))
bencede adam seçiyor, beni beğenmedi dünden beri ojo, dns bile değiştirdim, bembeyaz bir sayfa çıkıyor, şurda reset saatine ne kaldı ya..
gece 1 di sanırsam , nolcak şimdi giremiyorum

enderege

Geçenlerde bir program kurdum. Kurarken dikkat etmeden kurdum Yandex browser da kurulmuş.  Browseri sildim ama ne hikmetse Firefox a sanki bir eklenti bırakmış gibibazen pörtleyip çıkıyor.

Ojooo yu açınca yandex uyarı veriyor bu site (ojooo için diyor) saldırgan site site deyip erişimi engelliyor ve sadece bu sitede pörtlüyor. Ya yapma etme hemşerisiniz vs. diyorum açıyorum ama bir dahaki tıklamada yine aynı. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Onları silmesi zor oluyor enderege hocam hele yandex heryerden çıkıyor registryden faln siliyorum ona rağmen başa öçıkması sorunluydu :)
silmek istiyorsanız  bu program işinize yarayabilir  zararı yok dursun derseniz bırakın dursun ablamın pc denemişitm hoşuma gitti :)
http://www.auslogics.com/en/software/browser-care/

he konuya dönecek olursak 5-6 DNS denedim banamısın demedi bembeyaz sayfamla mutluyum artk tıklamaktan kurtuldum :P zaten ödeme yapmıyordu ki dimi ama :P :D