Soma’da Maden Faciası

Başlatan Coulers79, 14 Mayıs 2014, 10:38:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Başımız sağ olsun, ölenlere Rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.  :'(

universitely76

Ocağına ateş düşmüşlerin dışında kalanlar için konuşmak, yargılamak, eleştirmek, değerlendirmek... çok kolay...
Hele bir de baştakiler var ya.. onlar bu işi çok daha kolay yapıyorlar.. zeytinyağı misali oluyor siyasetçiler için..
Heleki bu ölümleri "işin fıtratına bağlayan, suçu kadere yükleyenler, yüzyıl öncesi örneklerle karşılaştıranlar" var ya.. onlar için söylenecek söz yok, çünkü hiçbir ar-şeref zerresi taşımıyorlarki, okyanusları mürekkep yapıp yazacaklarımızı yüzlerine vursak "halkımız için çalışıyoruz" derler...

Ama ne olacak.. birkaç gün daha televizyonlar basbas bağıracak sonra tekrardan mazlum halkın 40 lira yevmiye için ne şartlarda çalıştırıldığını unutup gideceğiz..

Utanıyorum ben.. utanması gerekenler utanmadığı için.. onlara inandığım için.. böyle yönetilmeyi kendime layık gördüğüm için.. her büyük olaydan sonra iki söze kandığım için....

Allah vefat edenlere rahmet eylesin, gönlüne ateş düşenlere sabır versin...
Şu sıra imzasız'ım...

illisionist

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Mayıs 2014, 12:16:03
Utanıyorum ben.. utanması gerekenler utanmadığı için.. onlara inandığım için.. böyle yönetilmeyi kendime layık gördüğüm için.. her büyük olaydan sonra iki söze kandığım için....

(spk)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

cihan77

Somalilari tehdit ve tokatladigi icin erdogani kiniyorum.

Besiktas ve Fenerbahceyi somalilarin acilarini paylasip ve sarmaya yonelik attiklari adimlardan dolayi takdir ediyorum. Bu ornek davranislarindan dolayi her iki takima sempati duymamak elde degil. Her iki takimida kutluyorum. En buyuk Besiktas En buyuk Fenerbahce   (spk)

hakanatik01

Galatasaray birşey yapmadı mı yahu ? :)
Galatasaray,Barcelona,Atletico madrid ve Rihanna'y ıda ben tebrik edeyim hadi bizim klüpler neysede dışardan farklı klüplerin olayı sahiplenmeleri çok hoşuma gitti;Saygılar barcelona,Atletico madrid,Rihanna ;

cihan77

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Mayıs 2014, 20:36:35
Galatasaray birşey yapmadı mı yahu ? :)
Galatasaray,Barcelona,Atletico madrid ve Rihanna'y ıda ben tebrik edeyim hadi bizim klüpler neysede dışardan farklı klüplerin olayı sahiplenmeleri çok hoşuma gitti;Saygılar barcelona,Atletico madrid,Rihanna ;

Galatasaray icin bilmiyorum. Diger yabanci takimlar ozellikle Barcelona bunlar kendilerini kanitlamis bu nedenle disaridakileri yazmadim onlar her zaman ayni seyleri yaptiklari icin ilk degil. Barcelona bir baskadir ve her magdur,mazlum halk icin bunu yapiyor.

hakanatik01

Bu vesileyle öğrenmiş olduk ama zaten elinden geldiği ölçüde yardım etmeyecek takımımız yoktur;
Önemli olan öncelikle saygı duyulması gereken yabancı klüplerin yaklaşımıydı benim açımdan en sevdiğim 3 külüpte beni yanıltmadı tekrar dan saygılar Barcelona-A.Madrid-Liverpool;Dediğin gibide barca gerçekten farklı herzaman  :y

fkork

Facia ile alakalı okuduğum en anlamlı yazı;

"Yerin metrelerce altında evlatlarına helal rızık kazanmak uğruna can veren kardeşlerimizin emanetlerine sahip çıkmak için SOMA yazıp 5777 ye SMS atabilirsiniz."

Coulers79

Bu acı tarifsiz.

fkork

Alıntı yapılan: Coulers79 - 18 Mayıs 2014, 16:42:10

bu tam liste değil maalesef... mesela Erzurum'da da var bir cenaze...