Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Standartta limit 200RR, HeadSh0t sen hoca dedikçe özel derse giresim geliyor.  :)) 

16/06/14 -> 200 RR -> 438 Tık -> 2.19 AVG
17/06/14 -> 200 RR -> 460 Tık -> 2.30 AVG
18/06/14 -> 200 RR -> 454 Tık -> 2.27 AVG
19/06/14 -> 200 RR -> 450 Tık -> 2.25 AVG
20/06/14 -> 200 RR -> 440 Tık -> 2.20 AVG

ElisaMcCline

Sistemdeki bir sıkıntı yüzünden, reklamlar resetlendi arkadaşlar.
Herkesin tıklarını yeniden yapması gerekiyor.

Detay bilgi arayan varsa:

fzthkurmaz

evet yine eksik refler vardı refler tamamlanmış ve tekrar resetlenmiş reklamlar

ElisaMcCline

Admin bilgi paylaşımında bulunmuş;

8 saat kadar öncesine gitmiş sistem. Bu süreçte üye olanlar deposit yatıranlar RR alanlar vs. Tekrar yapmalılar.
300 kadar yeni üye olan kişinin yenidem üye olması gerekiyor (du, daha önceki bilgi bu yöndeydi, ancak düzeltilmiş)
DR tıklarına müdahale edilmemiş ( zaten reset geldi, tekrar tıklanır diye muhtemelen)
Golden üyeliklerini kaybedenler olmuş, düzeltilmiş.
RR tıklarına müdahale edilmiş.
Balance bilgileri düzeltilmiş.

Sadece kayıp RR si olanlar ve bu süreçte para yatıran ve artık görünmeyenler ticket açsın demiş.
Yine de yukarıdaki bir çok sorunu düşünürsek, hesaplarınızı bir kontrol etmenizde fayda var.

Sorun sebebiyle özür mahiyetinde, Tüm RR lere 1 gün eklenmiş :y

Orjinal mesaj:

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Haziran 2014, 20:44:08
Admin bilgi paylaşımında bulunmuş;

8 saat kadar öncesine gitmiş sistem. Bu süreçte üye olanlar deposit yatıranlar RR alanlar vs. Tekrar yapmalılar.
300 kadar yeni üye olan kişinin yenidem üye olması gerekiyor (du, daha önceki bilgi bu yöndeydi, ancak düzeltilmiş)
DR tıklarına müdahale edilmemiş ( zaten reset geldi, tekrar tıklanır diye muhtemelen)
Golden üyeliklerini kaybedenler olmuş, düzeltilmiş.
RR tıklarına müdahale edilmiş.
Balance bilgileri düzeltilmiş.

Sadece kayıp RR si olanlar ve bu süreçte para yatıran ve artık görünmeyenler ticket açsın demiş.
Yine de yukarıdaki bir çok sorunu düşünürsek, hesaplarınızı bir kontrol etmenizde fayda var.

Sorun sebebiyle özür mahiyetinde, Tüm RR lere 1 gün eklenmiş :y

Orjinal mesaj:

bendeki durum dahada enteresan bu gün saat 04:00 da 100 rr aldım
1 hafta beklemesi gerekirken şu an ref alımı yine açık ref alabiliyorum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 22 Haziran 2014, 21:08:36
bendeki durum dahada enteresan bu gün saat 04:00 da 100 rr aldım
1 hafta beklemesi gerekirken şu an ref alımı yine açık ref alabiliyorum :)

Belirli şeyleri, parça parça restore etmiş gibi görünüyorlar. Bu kısa dönemde yapılan pek çok işlemin bilgisi olmayabilir. :)
RR leri son halindenrestore etmiştir ama alım zamanı kalmış demekki :)

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Haziran 2014, 21:16:45
Belirli şeyleri, parça parça restore etmiş gibi görünüyorlar. Bu kısa dönemde yapılan pek çok işlemin bilgisi olmayabilir. :)
RR leri son halindenrestore etmiştir ama alım zamanı kalmış demekki :)

tekrar rr alsam sorun olurmu hocam aynı günde alınan 200 rr adminin dikkatini çekermi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 22 Haziran 2014, 21:21:08
tekrar rr alsam sorun olurmu hocam aynı günde alınan 200 rr adminin dikkatini çekermi

Hiç bir fikrim yok açıkçası, istersen bekle yarın ya da öbür gün al. Zaten sonra uzatma zamanları da üstüste binmesin.
Yine de sen bilirsin :)

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Haziran 2014, 21:23:21
Hiç bir fikrim yok açıkçası, istersen bekle yarın ya da öbür gün al. Zaten sonra uzatma zamanları da üstüste binmesin.
Yine de sen bilirsin :)

en iyisi 2 gün bekliyeyim  :y adminlerin çaprazına girmek sakat iş :)

6il9in

Ya bu sistemin gitmesi benim siteye giriş yapmama engel olmuş.. :) kullanıcı adımı şifremi ve captcha giriş yapıp siteye girişi deniyorum herhangi bir hata mesajı vermeden tekrar site login ekranı geliyor  (d) umarım resete kadar girebilirim  :D

Edit:

Şimdi girebildim siteye.. Dün uzattığım RR ler ucmuş. Zaten uzatmak istemiyordum. Sebep olmuş  :D Sadece hesaptaki miktar doğrumu onu hatırlamıyorum.. Neyse Yeni yüzlüğü aldım. 1 aydır 300 RR bir türlübgecemedim   (d)