Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

moderatör salı gününe kadar paypal sorununun çözüleceğini hergün aynı soruyu sormayın diye üyenin birine fırça atmış :)

D.Hekimi

Alıntı yapılan: leprechaun - 06 Temmuz 2014, 15:32:06
moderatör salı gününe kadar paypal sorununun çözüleceğini hergün aynı soruyu sormayın diye üyenin birine fırça atmış :)
duzelır ınsallah :)

6il9in

Alıntı yapılan: leprechaun - 06 Temmuz 2014, 15:32:06

Allahtan bizim moderatörler fırça atmıyor..  (dns)

Tüm moderatörlerimize  (spk)

[spoiler]Fena bağlama çalmaya başladım hee  :P  :D  -:))[/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Temmuz 2014, 16:49:05
Allahtan bizim moderatörler fırça atmıyor..  (dns)

Tüm moderatörlerimize  (spk)

[spoiler]Fena bağlama çalmaya başladım hee  :P  :D  -:))[/spoiler]

Evet, muhatap olmadan direk banlıyorlar :P :))

paragelsinde

düzelir yakında arkadaşlar. sonuçta 2 yeni site ve yüklü para girişi ... paypalın gözüne batmıştır sanırım...

kamil34

Sitenin durumu iyi değil galiba.Bende sizlere ref kiralamıştım olar hakkında bilgi ve strateji alacaktım ama site gümbürtiye gidecek sanırım benimde şansım yok.Ben yine de sorayım sizlere.
Siteden 1 hafta filan önce 2 $ limite ulaştım ama ödeme istemeyip 5 tane rental ref aldım,sonrasında geri kalan paramı purc hesabına aktardım,şuan purc hesabımda 2 $ filan var.Sorum şu bu 5 refin süresi dolmaya yakın bunları 60 veya 90 gün uzatayım mı?
yoksa içerde olan paramla 10 tane veya 5 tane ref daha mı alsam.Nasıl bir yol izlesem daha mantıklı olur.Ref tıklarımda şöyle:

bilalyuzugullu

10 ref daha almanı tavsiye ederim, bu refler iyi gidiyor ancak epeyce süreleri var ve ilerde tıklamayı bırakma ihtimallerini gözönünde bulundurmalısın. taze refler genelde uzatılanlara göre daha iyi tıklıyor bu sitede :)

kamil34

Teşekkür ederim,2 gün sonra ref alabilirim sürem dolmadı.Purc hesabımda 2 dolar filan oldu,dediğiniz üzere 10 tane daha ref alıcam,sonrasında bu 10 ref bittiğinde kar edersem daha fazla ref alsam nasıl olur,bana bir yol tavsiye edermisiniz,stratejim nasıl olsun?

Coulers79

Ödemeleri beklerken salınan refler oldu. 200 civarı olan refim 150'ye düştü 2 küsürdü AVG'ler.  ???
Olan parayla 20 tane ref alabildim, standartım. 4 gündür AVG'ler 1'e düştü, payzaya ödeme istedim.

fzthkurmaz

salınan reflerde para kesintisi oluyor mu _?