Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

problem bölümünün linki, new topic yapıp kopyaladım 

cihan77

Yazamiyorum.

Oops! Forum is not available!
You do not have the privileges to see our forum

bilalyuzugullu

buda merhaba için new topic 

cihan77

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Mayıs 2014, 00:16:26
buda merhaba için new topic 

Ayni sorun var. Biriniz forumda ilgili bir konuya bu sorunu yazabilirmi?

bilalyuzugullu

sanki senin forum kullanımın kısıtlanmış gibi görünüyor. daha önce bende bi forumdan banlanmıştım. forumu takip edebiliyordum ama yazma çizme yapamıyordum ve yukarda senin dediğine benze bi uyarı çıkıyordu.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: cihan77 - 24 Mayıs 2014, 00:18:06
Ayni sorun var. Biriniz forumda ilgili bir konuya bu sorunu yazabilirmi?

sen metni yaz bana ingilizce olarak. ben problem bölümüne açayım bi konu ve copy pace yapayım. ben yazmaya kalkarsam hiç anlayamaz :D kullanıcı adınıda belirt bu arada.

cihan77

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Mayıs 2014, 00:19:41
sanki senin forum kullanımın kısıtlanmış gibi görünüyor. daha önce bende bi forumdan banlanmıştım. forumu takip edebiliyordum ama yazma çizme yapamıyordum ve yukarda senin dediğine benze bi uyarı çıkıyordu.

Evet ama admin farkinda degil. Ben anlatiyorum ama forumu kullan diyor.

cihan77

Biri tam bir metin yazabilirmi ben traslate yazarim. Sorunu yaziyorum.

Asagidaki yaziyi cevirip forumda ilgili bir yerede konu acarsaniz o zaman belki sorun cozulur.

Sitenin reklamini baska sitede reklam tiklarken gordum ve uye oldum. Uye olduktan hemen sonra forumda detayli bir anlatim yapmak istedim. Bunun bilgi ile birlikte resim ekleyerek bir konu actim ve konuda resimler gorunmedi edit yaptim ve tamam dedim artik konu yok oldu ve ne konu acabilir oldum neden forumu.

kullanici: cihan77

bilalyuzugullu

benim derdim zaten o yazıyı çeviremeyecek olmam cihan :D sen buraya çevrilmiş ingilizce olarak yazacan ben burdan alıp oraya yapıştıracam :D
bi arkadaşım diiye başlayıp benim ağzımdan yazarsan daha iyi olur  ;)

cihan77

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 24 Mayıs 2014, 00:31:32
benim derdim zaten o yazıyı çeviremeyecek olmam cihan :D sen buraya çevrilmiş ingilizce olarak yazacan ben burdan alıp oraya yapıştıracam :D
bi arkadaşım diiye başlayıp benim ağzımdan yazarsan daha iyi olur  ;)

Bende onu diyorum zaten. Ikimizde translateyiz. Ben ve sen disinda biri yazarsa diyorum   :)