Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bencede scam ama 1-2 gün daha bekleyelim derim paypal için 1 ay süre istemişti sonucu ne olacak ona göre taşıyalım hee taşı gitsin derseniz tek tuşa bakar :P :)

Coulers79

MayMal :PP ilk kez böyle güvensiz geliyor bana. Yaptığı müdahelenin sonucunu yakında görürüz.

hakanatik01

Bence sorun paypal değil ama yahu :) Sitelerin hatası bunlar hesap türlerinden ve gerekli bilgileri ilk hesaplarını açarken belkide yalan yanlış vermelerinden ötürü paypal durduk yerede gelip hesaba el koymaz çok para giriş çıkışı olursa paypalın dikkatini çekeceğinden ne oluyor diye sormak amaçlı bir uğrar,istediği cevapları alamazsa o zaman  sorun çıkarır yoksa paypalla bildiğimiz üzere yıllardır çalışan neobux ve clixsense,probux örnekleri var onlarında hesapları incelendi kısıtlandı ama tekrar açtırdılar mesela sorunun PTC falan olduğunu çok düşünmüyorum sorun site sahibi adminlerde :PP :D Bizim kısıtlanan hesaplarda bunu görüyoruz zaten bizler doğru bilgileri verdiğimizde hesaplarımıza kavuşabiliyoruz bir şekilde derdimizi anlatıp ama yalan yanlış üyelik açıp paypal hesabı oluşturduysak işte o zaman sorun oluyor.
Yaşasın paypal kardeşliği vur kırbacı adminler :PP

paragelsinde

evet bekleme zamanı geldi artık zaten disputeyi geri alma şansı yok en azından hesap tan para çekelim :))

kamil34

Siteden paypal'dan ödeme alan yok ama payzaya ödeme alan var sanırım.Sitede içerde biraz param biriktiş onu payzaya istesem gelir mi?

Elektronick

bende perfect money e istedim 1 hafta oldu gelen yok  (d)

haruntekin

siteye doğru dürüs giriş yapamıyorum ama aldığım avg 4 civarı.
bu ptc işi yalan  :P

sumercan

Neatclix ve 88buxdan geçen hafta ödeme istedim o günden beri 2 siteye de giremiyorum ve gelen bir ödeme yok.
Bu sitelerle meşgul olan arkadaşların bilgilerine ...

hakanatik01

Uyarı için teşekküler yanlış yere açılmıştı konu birleştirdim alıntı yapıp 88buxada atayım :)

hakanatik01

Admin forumlada ilgilenmemeye başaldı 1 aylık sürede doldu(11,07.2014) te sitemişti 1 aylık süresini zannımca kimsenin umududa kalmadı gibi o yüzden (scm) konuyu kililtlemiyorum şimdlik  isteyen yazsın tartışsın dursun öderse taşırız geri ;