Paypal hakkında sorum var arkadaşlar

Başlatan cryptex1915, 22 Mayıs 2014, 14:59:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cryptex1915 - 22 Mayıs 2014, 16:32:44
10 dolarlık bi ufak miktar lazım normalde 10 dolar para değil ama paypal da yok üstelik banka hesabımıda geçenlerde yeni kapattım daha tekrar açıktırmak felan istemiyorum biraz param olsun sonra açtırırm yine. Yatırım yapcam Ptc.

İşte bunun için sordum.
PTC sitelerine, Türkiye' den Paypal daki paranız ile yatırım yapamıyorsunuz.
Kredi kartı ekli olmalı. Yurtdışına gönderilecek her para, Paypal' a ekli olan kredi kartınızdan çekilerek gönderilir.
Hesapta binlerce dolarınız da olsa, PayPal daki paranızı gönderemezsiniz.

cryptex1915

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Mayıs 2014, 16:41:17
İşte bunun için sordum.
PTC sitelerine, Türkiye' den Paypal daki paranız ile yatırım yapamıyorsunuz.
Kredi kartı ekli olmalı. Yurtdışına gönderilecek her para, Paypal' a ekli olan kredi kartınızdan çekilerek gönderilir.
Hesapta binlerce dolarınız da olsa, PayPal daki paranızı gönderemezsiniz.

Paypal nakit var kredi kartına gerek yok nakit karttan yükleyecem zaten gönderirken de nakit karttan gönderecez işte . Nakit kartdada aynı para yüklüyon cvc kodu felan ondada var paypal nakit kart.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cryptex1915 - 22 Mayıs 2014, 16:52:45
Paypal nakit var kredi kartına gerek yok nakit karttan yükleyecem zaten gönderirken de nakit karttan gönderecez işte . Nakit kartdada aynı para yüklüyon cvc kodu felan ondada var paypal nakit kart.

PP nakit kartın fee lerini kontrol ettiniz mi ?

cryptex1915

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Mayıs 2014, 16:55:05
PP nakit kartın fee lerini kontrol ettiniz mi ?

Fee ney hocam ? ya bu nasıl saçma bisey anlamadım ki banka hesabından para aktaramıyon tamam kartla yapalım dedik bu sefer ptc ye aktaramıyon anlamadım vallaha. Fee bilmiyorum ney ama nakit kart olmayacak mı simdi

hakanatik01

nakit kart olurda onda sorun yok, astarı yüzünden pahalıya gelmesin diye soru soruyor elisa hoca bilmeden neden paypal nakit kartı alıyorsun ki  yahu araştırmadfnmı hiç ? fee ;bankaya yatırırken çekerken senden alıcakları para atıyorum 10lira yatır 5lirasının kesintiye vereceksen hiç mantıklı olmaz gibi ..

tolgacan86

Hocam mantık basit, Paypal kendi kuralları olan bir kurumdur. Bizi ilgilendiren en önemli kuralı, paypal bakiyesindeki para ile yurtdışındaki hiçbir sitede alışveriş yapılamaz diyor. Yani PTC sitelerine yapacağınız işlemdede kullanamazsınız. Sizi direk kredi kartına yönlendirecektir. O yüzden paypala para yüklemeye değilde kredi kartı edinmeye çalışın.

cryptex1915

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Mayıs 2014, 17:00:32
nakit kart olurda onda sorun yok, astarı yüzünden pahalıya gelmesin diye soru soruyor elisa hoca bilmeden neden paypal nakit kartı alıyorsun ki  yahu araştırmadfnmı hiç ? fee ;bankaya yatırırken çekerken senden alıcakları para atıyorum 10lira yatır 5lirasının kesintiye vereceksen hiç mantıklı olmaz gibi ..

evet de kredi kartı için cıkartma sartları neler ki? Suan calısan biri değilim nasıl alacağım kredi kartını?

illisionist

Alıntı yapılan: cryptex1915 - 22 Mayıs 2014, 17:12:08
evet de kredi kartı için cıkartma sartları neler ki? Suan calısan biri değilim nasıl alacağım kredi kartını?

18 yaşından büyükseniz herhangi bir bankaya kredi kartı başvurusu yaparsınız, bankalar çalışmamanız kriterini dikkate alılar almazlar o ayrı mesele...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

cryptex1915

Alıntı yapılan: illisionist - 22 Mayıs 2014, 17:18:02
18 yaşından büyükseniz herhangi bir bankaya kredi kartı başvurusu yaparsınız, bankalar çalışmamanız kriterini dikkate alılar almazlar o ayrı mesele...

Evet büyüğüm ama çalışmıyorum acaba verirler mi ki? Yada internetten başvuru yapabiliyor muyuz ki?