Neobux Golden Satılık

Başlatan tamtam52, 23 Mayıs 2014, 14:31:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cihan77

Benim hesap d
Alıntı yapılan: tamtam52 - 23 Mayıs 2014, 23:14:52
55 ref yanlışlıkla alındı  ve 2 gün sonra hesaba eklenecek.

Rental Queue

You have 55 referrals queued!
You have to wait approximately 49 hours

Yanlislikla yada bilerek sonucta 55 ref hesabinda olacakmi olmayacakmi? Yoksa iademi ediyorsun?

sicher

neobuxta alınan hesaplar gununden zamanından dolayı farklılık gösteriyor ilk hesabım da refler iyi gidiyordu sonradan aldıgım hesaplarda düzen tutmadı şimdi bile tutmuyor ilk hesabımda herkez dipte iken bile ben normaldim

demem oki hesabın şanlı ise alınabilir değilse sağlık olsun demekten baska care yok (benim görüşüm)

verdiğin fiyat iyi yani

tamtam52

Alıntı yapılan: cihan77 - 24 Mayıs 2014, 00:13:00
Benim hesap d
Yanlislikla yada bilerek sonucta 55 ref hesabinda olacakmi olmayacakmi? Yoksa iademi ediyorsun?

55 ref 2 gün sonra hesaba ekleniyor,5 de mevcut var toplam 60 ref olacak hesapta

tamtam52

Alıntı yapılan: sicher - 24 Mayıs 2014, 02:05:57
neobuxta alınan hesaplar gununden zamanından dolayı farklılık gösteriyor ilk hesabım da refler iyi gidiyordu sonradan aldıgım hesaplarda düzen tutmadı şimdi bile tutmuyor ilk hesabımda herkez dipte iken bile ben normaldim

demem oki hesabın şanlı ise alınabilir değilse sağlık olsun demekten baska care yok (benim görüşüm)

verdiğin fiyat iyi yani

Arkadaş hesabını yapmış,26 dolar tl ile 52-53 lira yarışa önde başlayacak alan kişi,az para da değil.

sicher

Alıntı yapılan: tamtam52 - 24 Mayıs 2014, 09:13:52
Arkadaş hesabını yapmış,26 dolar tl ile 52-53 lira yarışa önde başlayacak alan kişi,az para da değil.

öle değil haa dediğin dogru buda bir şanstır ama hesabının kazandırma oranı minumum orta halliyse iyi guzel gider yani

tamtam52

sağlık olsun,mal ortada,alan alır almazlarsa,tıklamaya devam,ben de satıp zaten başka bir siteden üyelik satın alacağım.

ElisaMcCline

Konunun uzun süre aktif olmaması sebebiyle,
konu kilitlenmiştir.