Clixsense İstatistikleri

Başlatan bilge8408, 23 Kasım 2011, 20:12:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 12 Aralık 2011, 19:41:25
SGK na bi dilekçe yazıyorum şimdi. Küçük yaşta çocuk işci çalıştırdığınız için.  ;D

Yok öyle beleş yemek/yatak :D

bilge8408

12.12.2011
Toplam Direkt Ref: 353 (352+1)
Premium Ref: 17
Yeni Uye : 1
Uyelik Yukseltme Komisyonu:  2 dolar
Uye olma Komisyonu: -
Reklam Komisyonu: -
Clixgrid: -
Ref tıklama Kazancı: 1.1724 dolar
Net Kazanc: 3.1724 dolar

enderege

Bigtime ve bux4cash da 10.000x2 tıklık reklam döndürmeye başladım.

Meksikadan bi hemşerim  gelmiş.   :D

0.007$ kazandırmış. Bilgeyi yakalamaya az kaldı.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

İnşallah geçersiniz de....

Yahu; kuruttular neo'yu resmen, reklam da veremiyoruz :) Ben reklam vermek için alternatif site aramaya başladım.. Tavsiyelere açığım :) Şu siteler haricinde;

incentria
clixsia
nelson grubu
infinitybux grubu
neobux
linkgrand
adhitz
yeni açılmış veya 2-3 aydır ödeme yapan her türlü buxhost veya bux sitesi
ayuwage
her türlü traffic exchange sitesi

Wordlinx ve buxp konusunda emin değilim, kullanmış/kullanan varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Şimdi; clixsense sitesinden haftalık ortalama 15-20 dolar gelcek gibi gözüküyor. Bu da yaklaşık 10000 clicklik bir reklam parası demek... En azından 2-3 haftada 1, bu parayı gene clixsense'e ayırmak istiyorum. Her türlü tavsiyenizi değerlendirebilirim.. Tabi ki burda amaç minimum para harcamak. O yüzden yüksek geri dönüş alabildiğiniz (popüler siteler için) siteler varsa paylaşabilirsiniz. Ben kendi adıma neo'dan şaşmazdım ama suyunu çıkardılar oranın ne yazık ki :)

enderege

Ben geçenlerde buraya üye oldum  2.5€ reklam için bonus veriyor. Reklam veririm diye girmiştim.

http://www.ykbux.com/?ref=enderege

1000 tık 5€   30sn
3000 tık  7€  30sn

bir bakın isterseniz.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Yine yingyang16 hesabımda biri premium olmuş  ;) her iki hesaba bugünde 3 $ ek olarak geldi :D

Ne şanslıymış yingyang16 :D kolaykazanc hesabımda hiç bir ilerleme yok ;D

bilge8408

12.13.2011
Toplam Direkt Ref: 353
Yeni Uye : -
Uyelik Yukseltme Komisyonu:  3 dolar
Uye olma Komisyonu: 0.25 dolar
Reklam Komisyonu: 1.5 dolar
Ref tıklama Kazancı: 1.2100 dolar
Net Kazanc: 5.96 dolar

bilge8408

12.14.2011
Toplam Direkt Ref: 356 (353+3)
Yeni Uye : 3
Uyelik Yukseltme Komisyonu:  1 dolar
Uye olma Komisyonu: 0.25 dolar
Reklam Komisyonu: -
Ref tıklama Kazancı: 1.1828 dolar
Net Kazanc: 2.4328 dolar

alperen

soruyu burdan sormayı uygun buldum ama umarım doğru yerdir  ::) şimdi ben bu clixsence de bir hesap açsam buna premiyum alsam sonra buna bir ref açıp eklesem onada premiyum alsam sonra 2. hesabada bir ref ekleyip onada premiyum açsam bu şekilde 8 sıra açsam 8. hesaptan üst hesaba 2$ direk gelcek diyer hesaplarada 1$ gelcek yani son hesaba 15$ premiyum alınca 8$dolar direk cebe gelcek gibi bi mantık kurdum...  ;D bu hesaplara her gün 8 defa modemi sıfırlayıp çerezleri silerek girsem ve tıklama yapsam hepsinede burdan ref geliri gelcek bu durumda 1-2 ayda tüm yatırdığımı rahat alıp elimde 8 tane pre hesap kalır. her gün o siteydi bu siteydi gezmek yerine kendi yağımda kendim kavrulurum diye bi çakallık düşündüm=)=) siz değerli büyüklerimin bi tavsiyesini alayım dedim? ne dersiniz bu plana? elimde çok yüksek bir bütçe yok ve öğrenciyim ünide yani bi yerden kısıpta para yatırmam gerekcek onun için yaş tahtaya basmak istemiyorum. fikirleriniz bekliyorum.

yingyang16

Alıntı yapılan: alperen - 16 Aralık 2011, 01:32:49
soruyu burdan sormayı uygun buldum ama umarım doğru yerdir  ::) şimdi ben bu clixsence de bir hesap açsam buna premiyum alsam sonra buna bir ref açıp eklesem onada premiyum alsam sonra 2. hesabada bir ref ekleyip onada premiyum açsam bu şekilde 8 sıra açsam 8. hesaptan üst hesaba 2$ direk gelcek diyer hesaplarada 1$ gelcek yani son hesaba 15$ premiyum alınca 8$dolar direk cebe gelcek gibi bi mantık kurdum...  ;D bu hesaplara her gün 8 defa modemi sıfırlayıp çerezleri silerek girsem ve tıklama yapsam hepsinede burdan ref geliri gelcek bu durumda 1-2 ayda tüm yatırdığımı rahat alıp elimde 8 tane pre hesap kalır. her gün o siteydi bu siteydi gezmek yerine kendi yağımda kendim kavrulurum diye bi çakallık düşündüm=)=) siz değerli büyüklerimin bi tavsiyesini alayım dedim? ne dersiniz bu plana? elimde çok yüksek bir bütçe yok ve öğrenciyim ünide yani bi yerden kısıpta para yatırmam gerekcek onun için yaş tahtaya basmak istemiyorum. fikirleriniz bekliyorum.

Kurduğunuz mantık pramit sistem olarak doğru fakat aynı pc ve internetten sadece bir hesap açabilirsiniz.Bu yüzden açacağınız tüm hesaplarla birlikte premium ücretleri de yanar :D

Sizin kurduğunuz mantıkla ilerliyorum clixsense de fakat 2 ayrı pc ve internetten  :D 2 üyeliğimde premium 2.açtığım alt hesabıma çalıştırıyorum alt refleri üyelik yükselttiklerinde 2 $ kazanmak yerine 3 $ geliyor ;)