Clixsense İstatistikleri

Başlatan bilge8408, 23 Kasım 2011, 20:12:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Tebrikler :) İnşallah uzun vadede çok daha fazlasını kazanırsınız :)

tolgacan86

Clixsense'deki ref kazanç olayları gerçekten çok iyi, sadece tıklara bağlı kalınmaması anında büyük komisyonlar alınabilmesi çok cezbediyor insanı.. misal geçen gün gelen ref komisyonu totalde $1 geçti 1 günde.. :)

bilge8408

Tebrikler;
Refleriniz arttıkça o komisyonlar da oldukça artacak.. Matrix'i saymıyorum bile  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 28 Aralık 2012, 18:11:02
Clixsense'deki ref kazanç olayları gerçekten çok iyi, sadece tıklara bağlı kalınmaması anında büyük komisyonlar alınabilmesi çok cezbediyor insanı.. misal geçen gün gelen ref komisyonu totalde $1 geçti 1 günde.. :)

Genel sorun ref bulmakla ilgili zaten, neyse ki aşmış görünüyorsun. Çok fazla bırakan oluyor kısa ve uzun vadede bu da keyif kaçırıyor.
Özellikler başındaki bu bolluk zamanlarını gördükten sonra :)

Umarım kalıcı reflerdir ve kazançların daim olur ... gayet güzel gidiyor bence, tebrikler :)

tolgacan86

Tşekkür ederim :) Flood gibi olacak ama dünkü kazançta çok iyidi paylaşmak istedim.. :) Upgrade yapacakları sabırsızlıkla bekliyorum artık.. :)

Metilli

Tolga kaç refin var ki senin? Hakikaten çok iyi kazanç elde etmişsin :) Tebrikler hayırlı olsun :)

tolgacan86

Referrals   active 171   total 213   premium 2

Level 1 de durum bu hocam şimdilik.. Ama dahada arttırmak için uğraşıyorum bakalım..
Aslında gün bitmedi yaklaşık 15 saat daha vakit var, dahada artacaktır bugünkü kazanç ama şimdiden güzel bir kazanç geldi bugünde onuda paylaşayım.. :)

yingyang16

Tebrikler Tolga  :) Maşallah  O:-)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Maşallah maşallah tolga :)

Account Type   PREMIUM (Until 25 Jan 2013)  Expiring Soon - Extend Now!   ??? ??? ???