Clixsense İstatistikleri

Başlatan bilge8408, 23 Kasım 2011, 20:12:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

07.12.2011
Toplam Direkt Ref: 339 (338+1)
Premium Ref: 15
Yeni Uye : +1 
Uyelik Yukseltme Komisyonu: 1 dolar
Uye olma Komisyonu: 0.75 dolar
Reklam Komisyonu: -
Clixgrid: 0.1 dolar 
Ref tıklama Kazancı: 1.2440 dolar
Net Kazanc: 3.0940 dolar 

bilge8408

08.12.2011
Toplam Direkt Ref: 346 (339+7)
Premium Ref: 15+1
Yeni Uye : +7 
Uyelik Yukseltme Komisyonu: 3 dolar
Uye olma Komisyonu: 0.25 dolar
Reklam Komisyonu: -
Clixgrid: -
Ref tıklama Kazancı: 1.6604 dolar
Net Kazanc: 4.9104 dolar 

ElisaMcCline

Bayağı bir oturdu galiba artık Bilge.. Aşağı yukarı hergün net ne kadar geleceği belli gibi, özel birşeyler olmazsa.. :)

bilge8408

Oturdu mu aceba bilemiyorum.. İlginç bir şekilde, komisyonsuz gün geçmiyor ; daha ne kadar böyle devam eder ki...
Ben hesabımı DR ref gelirlerine göre yapiyorum.. Artık günlük 1 doların üstüne sabitledim mesela (ekstra ref gelmese de). Hedefim günlük 5 dolar ref geliri. Onun icin de su anki ref sayısının 3-4 katına cıkmam lazım..
Ama su anlamda rahatım, ekstra masraf yok artık; ne yaparsam hesapta biriken parayla yapiyorum.

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Aralık 2011, 21:41:43
Oturdu mu aceba bilemiyorum.. İlginç bir şekilde, komisyonsuz gün geçmiyor ; daha ne kadar böyle devam eder ki...
Ben hesabımı DR ref gelirlerine göre yapiyorum.. Artık günlük 1 doların üstüne sabitledim mesela (ekstra ref gelmese de). Hedefim günlük 5 dolar ref geliri. Onun icin de su anki ref sayısının 3-4 katına cıkmam lazım..
Ama su anlamda rahatım, ekstra masraf yok artık; ne yaparsam hesapta biriken parayla yapiyorum.

Dün konuştuğumuz işede bi el atalım hocam. Desteğini(zi) bekliyorum.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Alıntı yapılan: enderege - 09 Aralık 2011, 22:06:44
Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Aralık 2011, 21:41:43

Dün konuştuğumuz işede bi el atalım hocam. Desteğini(zi) bekliyorum.  :)

Eli atcak belli olsun da, her türlü desteklerim ben :)

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Aralık 2011, 22:34:25
Eli atcak belli olsun da, her türlü desteklerim ben :)

Upline m  duydun mu? Bi el at! Elim elinde!  :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar, yurtdışındayım.. dönünce konuşalım... Uzakmasa ile bu kadar oluyor..
Az az gelip kaçıyorum dün bugün.. Pztesiye kadar böyle, sonra ne diyorsanız söyleyin de bilelim..
Böyle imalarla olmuyor :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Aralık 2011, 22:50:09

Yuhhh.... Hocam ya. Hala ima diyorsun. Açık açık belli ediyoruz ama... Neyse; Türkiyeye gel,toprağını bi öp,ifadeni alırız o zaman.  ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 09 Aralık 2011, 22:57:50
Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Aralık 2011, 22:50:09
Yuhhh.... Hocam ya. Hala ima diyorsun. Açık açık belli ediyoruz ama... Neyse; Türkiyeye gel,toprağını bi öp,ifadeni alırız o zaman.  ;D
Premium yapayım seni dedim, bin dereden su getirdin... :)
Bunun dışında başka birşeyden bahsediyorsanız, evet anlamıyorum... :) Pztesi zihnim açılır heralde :)

Ref konusuysa, üye olduğumdan beri, Openbux için ne yapıyorsam, Clixsense e de yapıyorum...
Openbuxta 147 refim olmuş, Clixsense 4+1 refim var.. O bir olan gelip tıklamayan,, O 4 tanenin biri de enderege...