NeatClix Ödemeleri (SCAM)

Başlatan bilalyuzugullu, 28 Mayıs 2014, 01:28:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Bir iki saatte geldi. Sitenin forumuna eklemek olmasaydı paylaşmazdım, umarım mecburi olmaz. Küçük çekince vergisi ne çok oluyor ya.  :))

6il9in

($) Odemen mübarek olsun Coulers  :D

enderege

Hayırlı olsun Coulers79. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Ödemen hayırlı olsun Coulers  :)

malatyadetay

bu siteye 20 dolarlık bir yatırım yapmak mantıklı mı acaba arkadaşlar sizce...gün boyunca 20 doları yatıracağım bir site seçemedim ya...

illisionist

ödemeniz hayırlı olsun..
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

abcb

Alıntı yapılan: malatyadetay - 30 Mayıs 2014, 20:41:50
bu siteye 20 dolarlık bir yatırım yapmak mantıklı mı acaba arkadaşlar sizce...gün boyunca 20 doları yatıracağım bir site seçemedim ya...

Sitedeki en düşük üyelik 3 aylık golden 39.95 dolar, 20 dolara 100 rr kiralayabilirsin  :)

Forumumuzda yukarda ana sayfa yazan yeri iki yanında ara butonu var, bulmak istediğin konuyu ordan bulabilirsin, mesela bu sorunu ödeme konusuna değil de kendi konusuna yazarsın  :)

ElisaMcCline

Golen olarak iyi gidiyor ama standart olarak ref alıp deneyen var mı bilmiyorum.
En azından bilgi paylaşan olmadı daha bizim forumda.

Coulers79

Standart olarakta iyi gidiyor.

bilalyuzugullu

hayırlı olsun coulers :y

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mayıs 2014, 03:56:53
Ne kadar sürede geldiğini de yazsanız ya şu yeni sitelerdeki ödemelere :D
bi saat sürmedi :D instant gibi olunca unutmuşum yazmayı :P ilk ödeme heyecaanı işte naaparsınız :PP

çok mantıklı. en azından kendi adıma söyleyebileceğim şu; yatırım yapabileceğim sadece 20$ ım olsaydı ve şuan bildiğim sitelerin içinden tercih yapmam gerekseydi burası olurdu. tabiiki riskini göze alarak ;)