24 Kasım Öğretmenler Günü

Başlatan ElisaMcCline, 24 Kasım 2011, 05:49:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

geçen yıllardaki mesajlara baktım daha coşkulu kutlanmış bu yıl sönük geçiyor :)
demek öğretmene verilen değer azalmış :)
ahhh ahhh...
üstelik eminim forumdaki öğretmen nüfusu da artmıştır :)

iovanovic

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Kasım 2015, 22:18:19
geçen yıllardaki mesajlara baktım daha coşkulu kutlanmış bu yıl sönük geçiyor :)
ahhh ahhh...

Haklısın hocam ne diyebiliriz ki...  :y

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü gönülden kutlu olsun, verdiğiniz emekler gerçekten kutsaldır.

Tüm öğretmenlerimizin Atatürk'ün kurduğu cumhuriyete ve vatanımıza sahip çıkabilecek ve ülkemizi çok daha ileriye taşıyabilecek donanımda bireyler yetiştirmeye yardımcı olması dileğiyle.  :)

ibrhmsny

teşekkürler..
cumhuriyete sahip çıkacak ülkemizi ileri taşıyacak bireylerden önce yolda yürümesini bilen bireyler yetiştirebilsek ne mutlu bize :))
bizden sonraki nesiller umarım başarır dediğini..
yine de umudum var gittikçe daha sorgulayan bir nesil geliyor. en azından öyle görüyorum. tabiki sürü gibi görünüyoruz toplum olarak ancak bunun sebebi nüfus yoğunluğu. kalabalığa bakınca umutsuzluğa kapılsam da bireysel olarak ilham verici gençler görüyorum,umarım yanılmıyorumdur.

hikayeci

ahhh ahhh...

+1 ile katılıyorum bugün okulda kutlamalar güzeldi ama malesef ben gelecek kuşakları pek parlak göremiyorum belki de meslek lisesinde çalıştıgım içindir. yine de meslek liseleri tüm liselerin yarısını oluşturuyorsa tablo pek parlak olmasa gerek . Yine de tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.

iovanovic

@ibrhmsny Hocam dikkat ederseniz zaten "yetiştirmesi" değil de "yetiştirmeye yardımcı olması" ifadesini kullandım bilerek. Öğretmenler de insan neticede, çocuğun yetişmesini etkileyen temel faktörlerde okul dışında aile ve yaşadığı çevre de var elbette. Bir tek okulla olmadığını bilimeliyiz elbette her şeyin.

Öğretmene bir çizgide insan yetiştirme görevini yüklememek lazım bence kesinlikle. Buna yardımcı olsa kafidir. Çevremizde öğretmen maskesi altında birtakım siyasi veya dini çevrelerin güdümünde robotlaşmış kitleler yetiştiren kılıksızları görünce gerçek öğretmenlerin değerini anlamalı insan.  :)

bandanar

Hocalarımın öğretmen gününü kutlamak istiyorum biraz geç oldu  :)İinşallah hayırlı vatansever öğrenci yetiştirirler.Öğrenciler de öğretmenlerinin kıymetini bilirler.

ElisaMcCline

ahhh ahhh...

Ben yoktum, ondandır :P
Bir de evet, öğretmen nüfusumuzda artış var, kendilerini kutlamak tuhaf geliyordur belki :D

Ben de biraz geciktim, öğretmenlerimiz kusura bakmasın :)

Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir.

M. Kemal ATATÜRK

universitely76

Öğretmenlerimizin daha güzel bir gelecek yetiştirme gayretlerinin toplumda daha fazla değer bulacağı bir gelecekte yaşamak dileğiyle..

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..
Şu sıra imzasız'ım...

ibrhmsny

hepimizin iyi dilekleri çocukların da güzel hayalleri var...
olumsuzlukları telaffuz etmeden sadece bu iki güce bakmak en doğrusu.

Coulers79