neobux soru

Başlatan haruntekin, 15 Haziran 2014, 20:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Ağustos 2014, 01:24:58
Bu iki site dediklerinden biri Neobux o anlaşılıyor da, diğeri hangisi çok merak ettim :PP

Esas sorumun nedeni olan site Probux şu ara ondan PP ile ref alamıyorum. Çoğu yatırım PP'den olduğu için kaba bir hesap yapmadan bile Payza ile ref falan alabilirim diye düşünüyorum.

ElisaMcCline

Ben de şu sorunu neden muhataplarına sormadığınızı merak ediyorum.

1- Paypal, xxx isimli siteyle ilgili sorun mu var neden kart ile gönderi yapamıyorum.
2- Banka, Paypal üzerinden kredi kartım ile ödeme yapamıyorum, bir ilginiz ya da kısıtlamanız var mı ?
3- Site adminleri, Sitenize yatırım yapamıyorum, Bulunduğum ülkeden sadece Kredi kartı ile yurtdışına gönderi yapılabiliyor. Kredi kartı ile ödeme konusunda bir kısıtlamanız var mı ?

Hayırlı işler :)

aydyar13

Probuxa ticket attığımda bana payza ve paypal değerlerini söylemişlerdi. Ben karttan 72 dolara golden aldığım için eşitleyemedim tabi :(

Coulers79

Ben halledene kadar sorun çözüldü. Probux hariç sitelerden PP ile ref alabildim. 88 grup dispute furyasından beri 2 haftadır,
Neobux hariç hiçbir siteye PP ile para yatıramamıştım. 2 gün önce kartımı PP'den kaldırıp geri koydum. 2 gündür Probux
Paypal yatırmada bakım var. Bana özel bakım değildir heralde.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 08 Ağustos 2014, 07:24:37
Ben halledene kadar sorun çözüldü. Probux hariç sitelerden PP ile ref alabildim. 88 grup dispute furyasından beri 2 haftadır,
Neobux hariç hiçbir siteye PP ile para yatıramamıştım. 2 gün önce kartımı PP'den kaldırıp geri koydum. 2 gündür Probux
Paypal yatırmada bakım var. Bana özel bakım değildir heralde.

Bakım bilgisi varsa herkes içindir.

nukhet

neonun istatistikleri nerde ben göremiyorum arkadaşlar, birde dr lere neoda nerden bakılıyor link verebilirmisiniz

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

Ender hocam dr lerime nerden bakıp kontrol edeceğim öğrendim sağolun sayenizde
diğer sorum bu bizim forumda arkadaşlar neo istatistiklerini nereye yazılıyor göremedim onu sormuştum, hiç kimse istatistik paylaşmıyormu forumda ben göremiyorum

enderege

Alıntı yapılan: nükhet - 08 Ağustos 2014, 17:36:05
neo istatistiklerini nereye yazılıyor göremedim onu sormuştum, hiç kimse istatistik paylaşmıyormu forumda ben göremiyorum

Neo daki RR lerden  hiç kimse memnun değil (Elisa hoca hariç) (O fernandonun adamı (hatta Fernandonun kendisi olduğu hakkında bir şehir efsanesi ağızdan ağıza dolaşıyor. :PP ) O nedenle kimsede paylaşmıyor. Hatta bende RR bile yok ki paylaşayım. :D Sizde RR varsa paylaşabilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

Alıntı yapılan: enderege - 08 Ağustos 2014, 17:44:20
Neo daki RR lerden  hiç kimse memnun değil (Elisa hoca hariç) (O fernandonun adamı (hatta Fernandonun kendisi olduğu hakkında bir şehir efsanesi ağızdan ağıza dolaşıyor. :PP ) O nedenle kimsede paylaşmıyor. Hatta bende RR bile yok ki paylaşayım. :D Sizde RR varsa paylaşabilirsiniz.
Ender hocam siz neoda golden değilmiydiniz? RR niz olmamasına şaşırdım şimdi, benimde yok, neoyu yeniden tıklamayada bugün başladım. Elisa hoca hakkındaki söylentiyi bende duymuştum.  :)