Doğum Günü Tebriği: Hakanatik

Başlatan ElisaMcCline, 15 Haziran 2014, 21:37:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Haziran 2014, 14:12:22
hani "çocuk belki nette birşeyler beğenmiştir" alsın kendine diyen varmıdır ? (gyk) :))

Var :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Haziran 2014, 02:21:37
Öncelikle teşekkürler cümleten :)

Hey allam yahu elisa hocanın yanlış istihbaratı buralara getirdi aslında :D ben doğum günü kutlamayı sevmediğimden doğum günümü söylemem pek ama Haziran'ı sevmem :P  3 yeğen ,1 kardeşim olmak üzere 4 doğum günümüzz var,Elisa hocaya kim söylediyse karıştırmış olabilir :P

Sordum Ben Elisa Hocana, istihbaratı Hakan diye biriymiş, siz tanımazsınız dedi :))

La olm, kaynak sensin, nerelere ne girdin git bir kontrol et o zaman :D

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Haziran 2014, 14:12:22
:) Teşekkürler güzel dilekleriniz ve sözleriniz için :)

Sevmem doğum günlerini normalde ama güzel birşeymiş :P :D kutlayan herkese paypalımı yolliyim mi? hani "çocuk belki nette birşeyler beğenmiştir" alsın kendine diyen varmıdır ? (gyk) :))

Gönder gönder :D
Hatta dur, seni yormayalım hiç. Açık adresini göndersen de, göndereyim ben sana :D

abcb

Doğum günün kutlu olsun Hakan Modum, vallaha ikizler olmadığına bir sevindim bir sevindim  :g deli yahu onlar  (d) aha örnek İlknur  :g Ne zaman kızacaklar, ne zaman gülecekler anlaması acık zor  (d)
Ender Hocam, üstünüze alınmasanızda olur  :P

Sevdiklerinle çok mutlu sağlıklı güzel bir ömür, iki ömür geçirirsin inşallah  :)

cihan77

Dogum gunun kutlu olsun. Hayatta hersey istedigin gibi olsun. Mutlu ve saglikli bir omur gecirmeni dilerim. Iyi dogdun modum

enderege

Alıntı yapılan: abcb - 16 Haziran 2014, 21:10:42
vallaha ikizler olmadığına bir sevindim bir sevindim  :g deli yahu onlar  (d) aha örnek İlknur  :g Ne zaman kızacaklar, ne zaman gülecekler anlaması acık zor  (d)

Bak şimdi anlamışsındır, çok kızdım. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

tolgacan86

ortak senin, sevdiklerinin, çevrendekilerin, önemli kuruluşların ve bilimum bu ayda tanıdığın bildiğin kim doğmuşsa hepsinin doğum günü kutlu olsun :)

Bak bende niye seviyorum ortağımı diye düşünüyordum, demek koçsun sende :PP

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 16 Haziran 2014, 21:10:42
Doğum günün kutlu olsun Hakan Modum, vallaha ikizler olmadığına bir sevindim bir sevindim  :g deli yahu onlar  (d) aha örnek İlknur  :g Ne zaman kızacaklar, ne zaman gülecekler anlaması acık zor  (d)

Ayıp ediyooonn amaaaaa :( 
Ender hocam hiiiçççç üstüne almamış demekki, hala banlanmadan burdasın baksana  :g

Hakaannnn benim oğlumda Koç, demek onun içinde seviyom seni  :y

Coulers79

İkizler değilim ben yavru tosunum, büyüyünce boğa olacam daha büyümeyecem yeter.   :))

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 18 Haziran 2014, 22:55:54
Ayıp ediyooonn amaaaaa :( 
Ender hocam hiiiçççç üstüne almamış demekki, hala banlanmadan burdasın baksana  :g

Hakaannnn benim oğlumda Koç, demek onun içinde seviyom seni  :y

Ne ayıbı hatun, delilik iyidir yahu, nasıl bu kadar anlaşıyoruz sence  :g
Ender Hocam hürmetler, saygılar  (spk)