Ana Menü

Mezarlık

Başlatan DüþünenYazar, 20 Haziran 2014, 20:54:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

helal abcb hocam doğru söylüyorsunuz, şu anda benim yanımda 3 tane var :g

abcb

:))  :)) Kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah  :g

rota26

konu başlıgını görünce bende beleş mezar varsa kaçırmayayım diye koşup geldiydim hemen  :P :D :D :D

hakanatik01

Eee sende haklısın bu kezde altılı tutmazsa yatacak yerin yok :P (gyk) :D

sumercan

Korkacaksan diriden kork , ölüden zarar gelmez.Sen hiç suç işleyen bir ölü duydun mu ?

sopcastsports

Ölünün diriye zararı olmaz merak etme :)

nukhet

Alıntı yapılan: rota26 - 27 Ağustos 2014, 14:11:34
konu başlıgını görünce bende beleş mezar varsa kaçırmayayım diye koşup geldiydim hemen  :P :D :D :D
Arkadaşlar Konya da mezarlık parası filan yok, yıkama, kefenleme, defin işlemlerinin tümü belediye tarafından yapılıyor, siz cebinizden hiç para ödemiyorsunuz. Ama diğer illerdeki yer ayırtma olayı yok malesef, nereyi boş bulursanız oraya gömüyorsunuz cenazenizi.
Diyeceğim o ki:  ölmek üzereyken buyrun gelin konya ya bekleriz :g

abcb

Mezarlıklarımız da süperdir, sırf ağaç çiçek, püfür püfür eser, 7*24 görevliler ilgilenirler  8)
Hepinize yetecek kadar yer var, ölümün ne zaman geleceği belli olmaz, şimdiden bekleriz  (d)

rota26

boş buldugum yere kıvrılıp yatrım ben  :D

yaşlılar belli oldu konya mezarlıgının tüm ayrıntılarını yazmışlar  -:)) -:)) -:))

abcb

Senin ve modem Hakacu modum için hemen mezarlığın girişinde iki çukur kazdım, sizleri cemaat fazla taşıyıp da yorulmasınlar, Hakacu modum zaten yumurta gibi, taşıyamazlar uzağa  :g :g
Mezarlığın resimlerine bakıp bakıp tarif etmiştim yahu, iyilikte yaramıyor size  (d)