frenchiclix (SCAM)

Başlatan rota26, 02 Temmuz 2014, 05:08:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

Alıntı yapılan: abcb - 14 Temmuz 2014, 01:56:40
Adamların aşmış çakallığın boyutunu, en üstte duration yazan yerde 365 gün olanlarda sadece komisyon veriyor, diğerleri 30 gün, onlarda da hava veriyor  (d)

ben biraz hava alayım ozaman  :D

kaç kere ticket attım.otomatige baglamış.ticket atmamla cevap nerdeyse aynı anda geliyo .konuyu da  kapıyo
ama yatırımla ilgili tcket açık

abcb

Alıntı yapılan: rota26 - 14 Temmuz 2014, 03:04:19
ama yatırımla ilgili tcket açık

Yuuuhhhhhh, bu kadar alenen çakallık yapmayın yahu  :g

sopcastsports

An itibariyle hesabım banlandı. Ticket attım ve cevap bekliyorum. Yanlışlık olduğunu ve düzeltileceğini sanıyorum ama bakalım. Reklamlara tıklarken bir anda banlandınız uyarısı geldi :)

rota26

Alıntı yapılan: sopcastsports - 22 Temmuz 2014, 21:27:17
An itibariyle hesabım banlandı. Ticket attım ve cevap bekliyorum. Yanlışlık olduğunu ve düzeltileceğini sanıyorum ama bakalım. Reklamlara tıklarken bir anda banlandınız uyarısı geldi :)

geçmiş olsun sopcastsports.umarım tez zamanda düzelir   :(

ikose

Alıntı yapılan: sopcastsports - 22 Temmuz 2014, 21:27:17
ödeme limitine gelmişsindir. çünki ref-back sistemide aynısını yaşadı

SCAM List   
ptcircle.com   22.07.14
neatclix.com   18.07.14
vapbux.com   18.07.14
88clix.com   17.07.14
88bux.com   17.07.14
boostcent.com   15.07.14
frenchiclix.com   13.07.14

rota26

ben 18 temmuzda ödeme aldım. fakat yinede bilemiycem

sopcastsports

Şimdi cevap geldi Adminden ve hesabımı açmış tekrar, kısa sürede cevap vermesi de iyiymiş.

Cheat Link eklenmiş siteye ve buna tıklamayın aksi takdirde kalıcı banlanırsınız diyor, oysa ben ona da tıklamamıştım :) Neyse sorun düzeldi en azından..

rota26

bende hiç farketme
Alıntı yapılan: sopcastsports - 22 Temmuz 2014, 21:49:10
Şimdi cevap geldi Adminden ve hesabımı açmış tekrar, kısa sürede cevap vermesi de iyiymiş.

Cheat Link eklenmiş siteye ve buna tıklamayın aksi takdirde kalıcı banlanırsınız diyor, oysa ben ona da tıklamamıştım :) Neyse sorun düzeldi en azından..
bende hiç farketmedim. 4 reklam tıklıyom ordan yırtmışız demek  :D arkadaş reklam bu insan görmez yanından tıklayabilir kalıcı ban ne demek  (d)

ya sen bi kurşun döktür burda döküyolardı galiba  :D
flip in yanınada fazla ugrama  :D

actionmanisherooftheworld

yahu arkadaş madem chati link niye koydun hesabım banlandı  (sinir)

actionmanisherooftheworld

chat link reklamındaki $0 yazısını gördüm para alamayacağım ama yinede tıklayayım; siteye bir yardımım olsun diye iyi niyetle tıkladım nerden bileyim adminin böyle kumpas kuracağını Allah admini nasıl biliyorsa öyle yapsın.