11 Adımda Dispute ve Hak Talebi

Başlatan universitely76, 28 Kasım 2011, 01:31:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sopcastsports

Ürünüm gelmedi kısmını işaretledikten sonra hizmet sektörünü işaretledim aslında. Ben parasını verdim, hizmet satın aldım ancak hizmeti satan kişinin TOS'u ihlal ettiğini ve bunun tek taraflı fesih sayılacağından yatırılan tutarın iadesini talep ettim.. Bu sefer de bu yolu deneyelim dedik, ya tutarsa hesabı.. Yapıldığı öne sürülen ödemelerin aslında yapılmadığını, bunun da paypal hesabındaki hareketlerden açıkça ortaya çıkacağını, dolayısıyla satıcının dolandırıcı olduğuna dair kanıtlar olduğunu da eklemiştim..

Dediğim gibi mayayı çaldık, ya tutarsa :)

famila63

Karara varmak beklediğimizden biraz daha fazla zaman alıyor. Vakanız
üzerinde aktif bir şekilde çalışmaktayız. Mümkün olan en kısa zamanda sizi,
sonraki adımlar konusunda bilgilendireceğiz  bu ne demek

6il9in

Karşı taraf yanıt verdi ise ve çözüm süresi uzadı ise paypal bu tarz msjlar atabiliyor umarım olumlu sonuçlanır

famila63

aydyar13

Paypal disputesi resmen PTC den soğuma sebebi :D

ilades

Neredeyse buradaki şeyleri tamamen aynı yazarak excellentbuxa dispute açmıştım hiç ümidim olmadığımdan bahsetmemiştim ama lehime sonuçlanmış.
Bir teşekkür edeyim dedim. Konuyu da biraz hortlattım ama sabit konu olmasına güvendim :D

universitely76

Güle güle harcayın paranızı :)
Şu sıra imzasız'ım...

ptcsite46

Arkadaşlar ben paypaldan hak talebinde bulundum Myclix için... Ama paypal satıcıdan bilgi isteniyor demedi ve direk paypal tarafından ineleniyor kısmına geçti. Alıcıdan ve satıcıdan alınan bilgileri inceliyoruz dedi... Nasıl iş anlamadım? @gaddar @blqn @ElisaMcCline @hakanatik01 @universitely76 @aydyar13

gaddar

Uzun süredir sıkıntım olmadığı için bilemiyorum.Ayrıca kar aldın mı siteden ? Zararın kadarına başvur adam da açarsa - ye düşersin.Bunun sonucunu bekle olmadı sonra telefonla görüşürsün ya da yarın direk telle ara görüş savunma yapmadan infaz mı oluyor dersin :)

aydyar13

Aynen ROI durumu nedir? Bende uzun zamandır disputele uğraşmadım.