BuxVertise.com ( SCAM )

Başlatan 6il9in, 19 Temmuz 2014, 12:06:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Nisan 2015, 20:59:14
Eternity misin bekeli ? Elbetteki ki kendim araştırıcam da AVG ler ne durumda ve  tek tıka ne kazandırıyor ?

Evet.
Ama ben DR'lerle devam ediyorum.

RR'lerle ilgili daha önce verdiğim bilgiyi şu mesajda bulabilirsiniz:

http://www.gelirkapisi.com/yeni-siteler/buxvertise/msg253273/#msg253273

gaddar

okudum 5 bin RR olsa dahi 4 avg ile 1200 dolar getirir.RR fiyatı 180 den hesaplasak 1000 adetini ki bu ilerleyen rakamlarda artacaktır.5 bin tanesi kafadan 900 $ eder üyelikle 935 $.Ortalama getir 250 $ aylık.En iyisi rr leri uzun süre uzatmak ya da oto yenilemeyi açmak.Yanlışım varsa düzeltin.
Peki max kaç RR aldırıyor eternity de tek seferde ?

bekeli

Alıntı yapılan: gaddar - 03 Nisan 2015, 21:31:07
okudum 5 bin RR olsa dahi 4 avg ile 1200 dolar getirir.RR fiyatı 180 den hesaplasak 1000 adetini ki bu ilerleyen rakamlarda artacaktır.5 bin tanesi kafadan 900 $ eder üyelikle 935 $.Ortalama getir 250 $ aylık.En iyisi rr leri uzun süre uzatmak ya da oto yenilemeyi açmak.Yanlışım varsa düzeltin.
Peki max kaç RR aldırıyor eternity de tek seferde ?

Tek seferde 100 RR alabilirsiniz.
Ancak Eternity'de günlük RR kiralayabiliyorsunuz.

1750 RR üstü 100 RR fiyatı 25 dolar.

Yatırım yöntemlerinize elbette karışamam ama hiçbir siteye bahsettiğiniz tutarlarda yatırım yapılması taraftarı değilim.

Unutmayınki RR AVG'leri adminin iki parmağının ucunda.

gaddar

Üşenmedim hesapladım 5 bin RR yi kiraladığımız zaman 1142,5 $ ediyor tabi ilk seferde max rr kiralamayı bilmediğim için ne kadar zaman süreceğini bilmiyorum ama 4.5 AVG  ile 1275 $ kazandırır 4 AVG olursa 1200 $ eder ki üyelik ücretlerini de hesaplarsak ilk ay kar ettirmez.Anca RR yenilemelerini uzun vade yaparsak kar ettirir gibi duruyor. Tabi bu hesaplamalar sadece rr ile :) Kendi tıklamalarımız DR ve kazançları hariç :)
Sadece bu siteyi eskiden kullanmışım baktım da normal üyelikte RR kiralayıp para dahi çekememişim o da en fazla 10 RR sanırım :)

gaddar

Tabiki RR AVG leri adminin elinde ama hesaplamalar doğrultusunda 5 bin RR de dahi autopay açık yapsak ta 900 $ a mal oluyor 35te üyelik 935 dolar
4 AVG ile 265 dolar kar ettiriyor bence bu kadar riske az  DR olmadan . Zaten bundan dolayı uzun süredir ayakta :)

MEGFB

ben kullanıyorum rrler eternity üyelikle idare eder. yani. 600 rr var tıklama oranlarına göre herşeyi düştükten sonra aylık 30 40 $ arası kar bırakıyorlar

enginn_

1350 rr ile günde 11.5$ getiriyor. eternity üyelikte.

enginn_

ayrıca son zamanlarda standart kiralama yok. rr kiralamak için farklı zamanlarda sürekli kontrol etmeniz gerekiyor. avg de arttı bilginize.

bekeli

Alıntı yapılan: enginn_ - 28 Nisan 2015, 14:55:56
1350 rr ile günde 11.5$ getiriyor. eternity üyelikte.

Bakın böyle yazınca 1350 RR'nin günlük karının 11.5 dolar olduğunu sanacak okuyanlar.

1350 RR'nin giderleri ve eternity üyeliğin masraflarını çıkardığınızda kalan karı daha önce hesapladım sizin gelirinize göre yineleyebiliriz:

1350 RR'nin yenileme ücreti: 1350 * 0.22 = 297 dolar
Eternity masrafı: 35 dolar.
Toplam gider: 297+35 = 332 dolar.

Sizin gelirinize göre aylık gelir: 11.5*30 = 345 dolar.

DR'niz yoksa maalesef karınız 13 dolar.

Autopay açık olunca 1350 RR mantıklı olur.
Autopay ücreti 0.006 * 1350 = 8.1 dolar.
Aylık autopay gideri: 30*8.1 = 243 dolar.

Bu durumda kar 345 - 243 = 102 dolar.

Dolayısı ile şu anki kazançlarla ve AVG oranlarıyla mantıklı olan Eternity üyelik + RR + Autopay açık yapmak.

Tabi bu AVG sürekli olur mu? AutoPay açık olduğu için aynı RR'lerin sürekli süresi uzayacak. Belli bir günden sonra bazı RR'ler durur mu? Bu durumda recycle yapmak gerekecek bu da masrafı artıracak.
Gibi gibi.

Site oldukça iyi gidiyor.
Yatırım almaya devam ediyor. Bu kazanç tablosu insanları memnun ediyor. Kalıcı bir site olma yolunda ilerliyor. Sadece DR'lerle devam ediyordum ve kazancımdan oldukça memnundum.   
AVG'lerin düzeldiğini görünce RR kiralamaya başladım tekrar. 400 RR var şu anda ve AutoPay açık.
Tabi yarın kimse ne olacağını bilemez..

enginn_

bekeli autopay açık olması tabiki önemli ama ben bir süre bu siteye ara verdim. kar ettiğim halde ara verdim. şimdi 15 gün ref kiraladım. kalan 15 günde ödeme aldım. ve 15 günlük aldığım ödeme siteye yaptığım yatırımı kurtardı. o zaman değerlendirme yaptığımızda drum ne olur. bir site 15 günde yatrımı çıkarıyorsa kazancı nasıldır??