BuxVertise.com ( SCAM )

Başlatan 6il9in, 19 Temmuz 2014, 12:06:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karga9

@bekeli Siz uyardığınızda upgrade yapıp RR kiralamıştım zaten  ??? ama uyarınız doğrultusunda 10 gün bekleyip autopayi kapattım tabi her şeye rağmen dediğiniz gibi eternity olmadan zarar ediliyor sanırım. Toplam 31 dolar harcamışım siteye dr reklamı ve rr için ama 7.5 dolar geldi  :X sağlık olsun başka sitelere yöneldim zaten  (hp)

bekeli

ptcsite46

Bu site neden EMS de ilk sıralarda anlamıyorum. Kim bu siteyi şişiriyor

aydyar13

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 27 Ağustos 2015, 17:12:59

Üye değilim ama gözlemlediğim uzun süredir ödeme yapıyor, DR çalmıyor. Ref yarışmasında da PB veriyor. Batmamak için de RR den kazandırmıyor. Bekeli en son 38. ödemesini almış siteden :)

bekeli

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 27 Ağustos 2015, 17:12:59

Kimsenin siteyi şişirdiği yok.
Forumda 2014 Temmuz'da tanıtılmış ve halen ödemelerine devam eden bir site sonuçta.

RR'lerde Eternity üyelikte az da olsa kazandırıyor. Ama üyelik masrafını çıkarmak için yeterli sayıda DR'niz olması gerek.

Diğer üyeliklerde RR'ler zarar ettiriyor.

Ödemeleri instant olmasa da TR saati ile 16-17 civarı ödüyor. Yani 16'dan önce istediğinizde aynı saat içinde ödemenizi almış oluyorsunuz.

Payza'dan yatırıp Paypal'dan ödeme alabiliyorsunuz. Yada tam tersi. Yani hangi işlemciden yatırırsan ondan çekmek zorundasın gibi bir kural yok.

Eternity üyelikte DR'lerin tıkladığının iki katı kazanç sağlıyorsunuz. Aktif DR edinebilecek kişiler oldukça iyi tutarlar kazanıyor.

Gibi gibi.

ptcsite46

king365g

DR siz olmaz anlaşılan

Ahir Zaman

bu sitede hesap kısmında "satın alma dengesi" diye bir kısım var .... Bu kısımda biriken paranın nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

bilge8408

Uzun zamandır yeni bir site eklememiştim. Paidverts yerine Buxvertise sitesini listeme eklemeye karar verdim.

6il9in

Alıntı yapılan: bilge8408 - 13 Kasım 2015, 14:38:30
Uzun zamandır yeni bir site eklememiştim. Paidverts yerine Buxvertise sitesini listeme eklemeye karar verdim.

Hayırlısı olsun :)

@bekeli nin yatırımı var kendisinden de destek alabilirsiniz :)