Bayramdan sonra Askerim:)

Başlatan FilmsizKalma, 23 Temmuz 2014, 12:47:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Temmuz 2014, 15:55:03
Kim demiş bunu beya topçu çavuştum  :P ,şans biraz be ortak komutan ve bulunduğun ortam önemli Allah iyi insanları çıkarsın karşına gerisi önemli olmuyor rütbe v.s. :)

Yok yok, topular en çok ezilen en çok zorlanan bölük olur her zaman, sen milyonda bir ihtimalli şanslı yere düşmüşsün :PP :P

6il9in

Alıntı yapılan: Tolga Can - 26 Temmuz 2014, 14:15:44
Yok yok, topular en çok ezilen en çok zorlanan bölük olur her zaman, sen milyonda bir ihtimalli şanslı yere düşmüşsün :PP :P

Milyarda bir de olabilir modum..  :P  :D

hakanatik01

Topa tuttular bizi :P Herkesmi topçuydu yahu .Evet azıcık rahattı benimki milyarda bir gibi hakketen ,yok la trilyonda bir belkide  ,Herkes topçuydu ondan mı acaba dolayısı ile kim kimi ezicek :PP

ElisaMcCline

Neyle karşılaşacağınızı gitmeden bilemezsiniz arkadaşlar :)

Hakanın temennisine sonuna kadar katılıyorum : :)
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Temmuz 2014, 15:55:03
Allah iyi insanları çıkarsın karşına gerisi önemli olmuyor rütbe v.s. :)

Z.K.U.D

Şimdiden hayırlı teskereler  ;) bende manisada yapmıştım Nisan bitti askerliğim :) 353 KD olarak yaptım. Manisa batı kışla da acemilik, usta birliği de merkez komutanlığından Asiz olarak yapmıştım senin , Manisanın neresi acaba?

bekeli

Toprağım kusura kalma yeni gördüm konuyu. Muhabbet konusunda sordum ben yokken bir değişiklik oldu mu diye. Hakan modum bıraktığın gibiyiz dediydi. Senin askere gidişini atlamış demekki :P

İnşallah rahat bir şekilde askerliğini yapar gelirsin. Kazasız belasız, dertsiz tasasız bir askerlik yapar gelirsin.
Allah yolunu açık etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın ;)

ricci

Şimdiden hayırlı tezkereler FilmsizKalma... Yeni gelmiş biri olarak geçiyor gidiyor, hiç bişeyi hiç kimseyi kafana takma yeter ki.. Yolun açık olsun  ;)

FilmsizKalma

Hepiniz Allaha emanetsiniz yarın yolcuyum :) zaten evden çıkalı bayağı olduda.. teslimim yarın.
Kpss puanım genel sıralamam iyi gelmişti.. Branş sıralamamda çok şükür iyi geldi. 701. yim 2 sene önce 1300 geçen sene 2500 atadıklarını düşünce bu sene ne kadar alınacağı açıklanmasa da süprizlik bir durum olcağını sanmıyorum. Atanmanın rahatlığında bir askerlik geçecek. Ardına sizlerleyim kesintisiz :D tabi atandığım yerde internet olursa :P

ikose

Hayırlı yolculuklar, hayırlı teskereler, Allaha emanet ol, tez zamanda geri dön İnşallah  (hp)

nouma26

Hayırlı tezkereler ortak.Allah a emanet ol iyi insanlara denk gelirsin inşallah  ;)