Bayramdan sonra Askerim:)

Başlatan FilmsizKalma, 23 Temmuz 2014, 12:47:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

İzmir e ilk gelişimiz olacak bakalım  :g
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

ElisaMcCline

Hayırlı olsun :)

Hakan' ın bahsettiği gibi, acemilik zor orada, çok takma yer konusunu :)
İnşallah hareketli bir yerde olursun da, zaman da çabucak geçer gider görevlerle :)

rota26

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Ekim 2014, 14:01:35
rota moral verek için söylüyor yalan falan değil uzun boylu giden arkadaşlarım var senin gibi iş başvurusu için  (ok) atacaklardı şimdik iş buldular ,"Pamuk prenses ve yedi cüceler"de oynuyorlar :D  (gyk)

Acemilik olsa kötüydüde ustalıkta o kadar değil Foça,Isparta en zor eğitimin olduğu yerler olarak geçer ama sen geldiğinde usta olacaksın çok sorun olmaz mis gibi havası var denizi var daha ne olsun :P :)

:))

yaw ortagı kandırmayın. hazırlıklı olsun. acı gerçekler hazırlıkol ortak  :P
yok ya şaka yapıyom nolcek bida çgırsınlar yine giderim askere  :P
şimdi önceden izmir foça , ısparta kırkagaç mıydı, biryer daha vardı acemilik oraya çıktımı birinin offf derlerdi.
hem sen poşetsin yaw nolcek sanki  :))
biz napam 2 sene askerlik yaptık yahu hemde en zor yerlerden birinde
hemen geçer zaten vakit , ondan gelir şöyle yaptım askerde böyle yaptım diye başlarsın anlatmaya bayarsın herkesi  :D

strenergy

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Ekim 2014, 14:56:43
Hayırlı olsun :)

Hakan' ın bahsettiği gibi, acemilik zor orada, çok takma yer konusunu :)
İnşallah hareketli bir yerde olursun da, zaman da çabucak geçer gider görevlerle :)
Teşekkürler hocam inşallah sağ salim gider görevimizi yapar geri geliriz :)

Grid kazançları artacak arkadaşların birazcık  :))

nukhet

strenergy jandarma olmak bir ayrıcalıktır, bir asker ve aynı zamanda jandarma kızı olarak söylüyorum bunu, Rabbim kolaylaştırır sen merak etme, hayırlı teskereler :)

strenergy

Alıntı yapılan: nükhet - 27 Ekim 2014, 16:28:30
strenergy jandarma olmak bir ayrıcalıktır, bir asker ve aynı zamanda jandarma kızı olarak söylüyorum bunu, Rabbim kolaylaştırır sen merak etme, hayırlı teskereler :)

Teşekkür ederim Nükhet hanım  :)

universitely76

Strenergy hayırlısı olsun, umarım göz açıp kapayıncaya kadar tekrar dönersin tekrar sivile :) Hayırlı tezkereler şimdiden :)
Şu sıra imzasız'ım...

ptconur

Strenergy hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda aramıza katılırsın

enderege

Şimdiden hayırlı teskereler strenergy. 

Şimdiki askerlik çok kolay, askerlik dediğin bizim zamanımızdaydı dermişim. :D

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

Ben küçükken Orduevlerinde askerlik yapanların çok ballı olduklarını düşünürdüm hep, onları izlerdim. Nöbet bile tutturmazlardı onlara, bi de babamın postası vardı o da çok ballıydı. Diyarbakır Silvan dayız, ben ilkokul talebesiyim, Salih Güney geldi oraya. Ne askerlik yaptı ama. Birgün İstanbul da işim var dedi. Bizim arabayla yola çıktı. Araba paramparça bir şekilde döndüydü. Adama hiç bir şey olmadı.
EEEE hep erkeklermi anlatacak askerlik anısı. Biraz da bayanlardan dinleyin bakıyım :g
Bi şey daha anlatayım, biraz daha yaşımız büyük, Ağbim asteğmen Konya da, akşam 6 olunca eve geliyor, haftada bir gün nöbetçi kalıyor, onda bile söyleniyor babama. O zaman anladım, en ballı askerlik yapan ağbimmiş
Aslında ben evlenene kadar hep askerlik yaptım, evimizden disiplin hiç eksik olmadı, işte bu da babamı son gördüğüm gün, Allah rahmet eyiesin