Bayramdan sonra Askerim:)

Başlatan FilmsizKalma, 23 Temmuz 2014, 12:47:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Daha acemilik bitmiş şimdi ilk ay zor, ikinci ayda. :m Üçüncü ay kayış kopuyor sonra bir ay balayı ve finiş. :D

hakanatik01

Bize nerdese hiçbişi vermiyeceklerdi yahu yazın gitmiştim , kışlık kıyafetlere geçicez dediler yazlıkta vermediler neyle başladıysak onla bitti askerlik yazın sıcağında kışlık giydik :P  Dolap ne,MP5,G3 ney ? :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Ocak 2015, 17:41:59
Bize nerdese hiçbişi vermiyeceklerdi yahu yazın gitmiştim , kışlık kıyafetlere geçicez dediler yazlıkta vermediler neyle başladıysak onla bitti askerlik yazın sıcağında kışlık giydik :P  Dolap ne,MP5,G3 ney ? :D

Eliize bir  (zopa) vereydiler bari yahu :D

Yok yaa, ne güzelmiş işte. Askerde ne kadar çok zimmetin var, o kadar çok başında bela var :)
Silahlar ve Hücum yeleği zaten silahlıkta duruyor, dolapta değil. Yemeğe ve uyumaya giderken silahlığa teslim ediyorsun.
Hem de seri nosu yazıp imza atarak teslim edip alıyorsun. Ona rağmen yine de karışıyordu. Hadee, silahını ara kim almış :)

rota26

ortak hayırlı teskereler  :)

hakanatik01

Ne yalan söyliyim özel yurttan daha rahattı ama stresi çoktu öyle tükettiler bizi de :P Sağa dön komutan sola dön komutan rahat davranmak sorun oluyordu.Alışana kadar (son zamanlarda yüzbaşıyla enseye tokat kıvamına gelsekte) zordu ,çok komutan stres sebebi :P
yeter bu kadar askerlik muhabbeti kaçtım,Gel teskere gell :D Ayden İyi forumlar;

6il9in

strenergy tekrar hayırlı teskereler diliyorum. Umarım tez zamanda biter askerliğin.

Sen askere gittiğinden midir bilmiyorum ahai002 bile Site eklemiyor dikkatimi çekti de  :D

Gelde adam site eklesin bari  :P  :D

abcb

Demekki tamamen bizim mühendisten alıntı yapıyordu  :g
Hayırlı tezkereler  :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar :)

"En büyük asker bizim asker" lerden birinden haber var :)
Filmsizkalma: [spoiler]Şafak "DOÐAN GÜNEŞ"   (spk)[/spoiler]

enderege

Desene yedi askerliği. Ama esas askerlik şimdi başlıyor. Edirne 1-2. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

fkork

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Ocak 2015, 22:08:49
Arkadaşlar :)

"En büyük asker bizim asker" lerden birinden haber var :)
Filmsizkalma: [spoiler]Şafak "DOÐAN GÜNEŞ"   (spk)[/spoiler]

Hadiiii....... tam da foruma dönmüştüm.. :P