Bayramdan sonra Askerim:)

Başlatan FilmsizKalma, 23 Temmuz 2014, 12:47:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

Hayırlı Tezkereler strenergy, Allah yardımcın olsun.

Ben bayağı bi geriden geliyorum, sen hesap et artık bende geleli bir yıl olmadı nasıl bir etki bırakmış  :D

universitely76

Ortim demek "ne albay ne yarbay hadi bana by by" :P diyor.. hatta demiş :D

Dünya evi konularında hangi aşamada onu bilmiyorum ama gelsin ona Van'da ihtiyacımız var, örencileri gözü yollarda bekliyor şimdi :D
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Alıntı yapılan: ricci - 29 Ocak 2015, 01:36:51

Ben bayağı bi geriden geliyorum, sen hesap et artık bende geleli bir yıl olmadı nasıl bir etki bırakmış  :D
dün diyordum
fkork kaayıptı şükür bulduk, birde ricci yi bulsak dedim, gelmiş bile hayırsız :)

strenergy

Alıntı yapılan: bilqin - 26 Ocak 2015, 01:09:15
strenergy tekrar hayırlı teskereler diliyorum. Umarım tez zamanda biter askerliğin.

Sen askere gittiğinden midir bilmiyorum ahai002 bile Site eklemiyor dikkatimi çekti de  :D

Gelde adam site eklesin bari  :P  :D

Valla bilmiyorum Ahai de kaybolmuş ortadan acaba o da mı askerde  :))
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

hakanatik01

Araştırma konusuna aldım strenergy=ahai olabilir mi ? pek yakında açıklanacak :PP (gyk)

FilmsizKalma

Vay bee  gelirkapısı ailemizin güzel üyeleri :D vermiş veriştirmişler :) hepsine ayrı cevabım olur elbet :)
Öncelikle akıllı bir telefonum yok hatuna verdim..(ona yeni alacaktım artık kendime yeni alacağım :g ) bu sebeple telefondan bağlantı kuramıyorum.
Yarından itibaren pc den foruma girmeye vakit ayırmaya başlayabileceğim malum enderegede değinmiş.. elinkızı alıkoyuyor  :X

bekeli

Vaaayy :D

Toprağım hoşgeldin :)

Geçmiş olsun. Çabuk geçti 6 ay, tabi bize göre :P
Sana göre uzun sürmüş olabilir :)

Hoşgeldin tekrar ;)

ikose

Hoşgeldin FilmsizKalmaaaaa  (p)
Şükür aramızdasın sonunda  (p)

tolgacan86

Filmsizkalma ne ara gitmiştin sen yaa.. :PP Hoşgeldin tekrardan :) Yalnız resimlerine bakıyorumda görende komando olarak felan askerlik yaptın sanır, sahiden patates mi soyuyordun :PP

enderege

Firar mı ettin lennn... Hoşgeldin. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.