Youtube üzerinden para kazanma

Başlatan CHeLeP, 02 Ağustos 2014, 15:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lelouch

7 Ağustos - 28 Ağustos Kazancım :

CHeLeP

Alıntı yapılan: Lelouch - 28 Ağustos 2014, 11:02:08
7 Ağustos - 28 Ağustos Kazancım :

Kaç video yüklü kanalda içerik türkçe mi ?

nuclear

Selam,bu kullanım politikalarını onayla seçme nerden oluyor ? öyle bir yer bulamadım video altında ticari kulllanım haklarını sağlayabilirim çıkıyor omu acaba? oysa neyi seçiyoruzki onda?

Coulers79

Ticari kullanım hakkı diyorsa o video telife girmiştir. Çözümünü bilmediğim ve kazanç olmayacağı için öyle videoları siliyorum.
Kullanım politikası ise nereye kayıt oluyorsan o zaman çıkar diye biliyorum.

sakoya1992

CHeLeP

Az olmasının sebebi videoların çok kısa olması muhtemelen çünkü izlenme sayısıyla izleme süresini kıyaslayınca 1. görüntüde 1 dk civarı 2. görüntüde 20 sn olduğunu gözüküyor ortalama olarak. Bu oranlar çok düşük. Görüntülenme başına 4-5 dk izleme süresi olduğunda tatmin edici kazaçlar elde edebilirsin. Daha uzun videolar eklemeni tavsiye ediyorum. Videoların kısaysa birleştirip uzun video halinede getirebilirsin. (Tabi işlemi programlarla yapıyoruz youtubeda böyle bir seçenek yok)

sakoya1992

hıı tamam anladım teşekkürler

Lelouch

Yüklediğim videoların içeriği İngilizce.
Video şu anda 23 tane var.

nuclear

Alıntı yapılan: Coulers79 - 28 Ağustos 2014, 21:20:57
Ticari kullanım hakkı diyorsa o video telife girmiştir. Çözümünü bilmediğim ve kazanç olmayacağı için öyle videoları siliyorum.
Kullanım politikası ise nereye kayıt oluyorsan o zaman çıkar diye biliyorum.

Tamam teşekkürler,haklıymışsın 2-3 video yüklemiştim denemek içinde hepsinde telif varmış ondan uyarı veriyormuş aslında eski amatör videolardı pc ye indirip yüklemiştimde neresinde kayıtlı telif hakkı acaba algılıyor ilginç ...

sopcastsports

Tıklama sayım az ancak yine de kazanılan miktarda para görünmüyor. Kaç günde güncelleniyordu bunlar?