Youtube üzerinden para kazanma

Başlatan CHeLeP, 02 Ağustos 2014, 15:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanygz

Alıntı yapılan: Damonizm - 13 Mart 2015, 12:35:05
iyi hit geliyor mu

Onların sayaçlarında 8 bin hit alan videom, youtube sayacında  50-60 civarında neden kaynaklandığını anlayamadım. Adamlara mesaj attım ama net bi cevap alamadım.

Damonizm

Alıntı yapılan: hakanygz - 13 Mart 2015, 14:32:38
Onların sayaçlarında 8 bin hit alan videom, youtube sayacında  50-60 civarında neden kaynaklandığını anlayamadım. Adamlara mesaj attım ama net bi cevap alamadım.
anladım cevap gelirse beni haberdar edermisin. Konuyu takip ediyorum.

hakanygz

Alıntı yapılan: Damonizm - 14 Mart 2015, 12:00:05
anladım cevap gelirse beni haberdar edermisin. Konuyu takip ediyorum.
Durum benim yanlış bilmemden kaynaklanan bir sorunmuş  :g Youtube sayfasındaki gösterim sayacı sadece youtube sayfasındaki gösterimleri veriyormuş bunu bilmiyordum. Ok.ru ya gelince hit geliyor lakin adsense deki hitle yine çok alakası yok bunun tam sebebini öğrenemedim.

Ayrıca bugün para kazandıran videolarımdan birinin dolar işareti komple kayıp oldu  (prt) Böyle bir durumla karşılaşan oldumu youtube dan video ile ilgili herhangi bir uyarı vs. bişey gelmedi. Sıkıntı olurmu dersiniz ?


vedat61

merhaba arkadaşlar başvurum geçenlerde kabul olmuş.bütün videolara baktım reklam falan yok. para kazanamıyorum yardımcı olur musunuz.  linki atıyorum bi bakıp tavsiyelerinizi söyleyin arkadaşlar. lütfennn http://www.youtube.com/channel/UCs-j_VcZHrxE2FX0BLeY5rA

Coulers79

#424
Bazı videolar çok kısa ve müzikli. Her müziği kullanamazsın, maç ve fragmanlarda sakat. Daha uygun ve telifsiz videolar koyman lazım.
Edit: İlk baktığımda reklamlar açılmıyordu. An itibariyle tren, fragman ve Özgecan dışındaki videolarda reklamlar gözüküyor. (ok)

vedat61


Coulers79

GK-Tubeciler nasıl gidiyor YTN işleri? :)

hakanatik01

Aradığınız kişiye şuan da ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...
The person you have called cannot be reached at the moment, please try again later...

bilgin1490

#428
Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Nisan 2015, 14:39:47
GK-Tubeciler nasıl gidiyor YTN işleri? :)

oralar boş kaldı boş , işi öğrenen inine çekildi  :PP

aynı soruyu bir de buradan sorayım  :P

şimdiiii , şu ünleme düşme/yakalanma/takılma dediğiniz olay bu mu oluyor ? :D

[spoiler][/spoiler]


eklediğim birkaç video da sesle alakalı telif uyarısı geldi, sesi kıstım/değiştirdim müzik falan koydum hallettim.
sonra 40 50 video yaptıktan sonra baktım izlenmeler gelmeye başladı para kazanmayı açayım dedim (partner düşünmediğim için böyle yaptım)..
50 adet video dan sadece 4 tanesinde bu uyarı çıktı , hani sol tarafta videonun yanında herhangi bir telif falan yazmıyor sadece bu yazıyor.
benim sormak istediğim olay şu , ben bu videoyu kaldırmasam (bu videodan para kazanmam önemli değil, hit alsın müşteri çeksin yeter)
, ileride bana sıkıntı yapar mı ? yani ben şu anda bu videonun para kazanmasını kapattım ve ünlem gitti telif falanda gözükmüyor hiç.
yani böylece kalsa bu video sıkıntı olur mu ?

cevaplarınızı adsense kullandığımı bilerek verirseniz daha güzel olur :)

not : cevap verecek arkadaşlar alıntı yaparlarsa çok sevinirim , final zamanım olduğu için çok bakamıyorum , alıntı yapınca tele bildirim geliyor en azından :)

Coulers79

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 06 Nisan 2015, 01:18:01
şu ünleme düşme/yakalanma/takılma dediğiniz olay bu mu oluyor ? :D

[spoiler][/spoiler]

50 adet video dan sadece 4 tanesinde bu uyarı çıktı

ben şu anda bu videonun para kazanmasını kapattım ve ünlem gitti telif falanda gözükmüyor hiç.
yani böylece kalsa bu video sıkıntı olur mu?


@bilgin1490 yapılması gerekenleri yazmışsın zaten. Evet ünleme düşme olayı bu. 50 videodan 4 tanesi olmasada olur.
Adsense nazlı bir yapı olduğu için çok izlenen videolar değilse eğer ünlemlileri kaldırmak daha mantıklı.
@batuhankural veya adsenseci bir üye sana çok daha net bir cevap verebilir.