Satılık Süresi 1.5 Sene olan Neobux Golden Üyelik

Başlatan ihsantoyoglu, 03 Ağustos 2014, 21:18:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Sanal işler bunlar artık paypalda bile yeri yok nerdeyse. :D Ama benim için oldukça temiz neden derseniz hiç artıya çıkmadım.

ihsantoyoglu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Ağustos 2014, 22:55:07
Sorun derim gende :) Sonuçta sizin harcamanız önemli olmaz neden derseniz siz paranın nerden geldiğini biliyor ve bile bile başkasına vermekte uygun olmaz vebali sizin olur ;
Örneklemek gerekirse ben ekmek çaldım gelip size(yardım ettim birine) bunu verdim sizde bilmiyorsunuz ekmek nerden gelmiş  alıp yediniz sizin için uygunsuz bir durum olmaz ama ekmeğin nerden geldiğini bilen benim halim nolur ? uygun olmayan bir yolla yapılan yardım yardım mı dır karapara yollansa Filistine yardım olarak geçer mi? gibi pek çok soru çıkar ortaya ; :)

Bu durumu da buna uyarlayabilirsiniz aynı şekilde caiz değilse (caizdir belki bilmiyorum o yüzden sorun diyorum ) siz bile bile bunu başkasına satacaksınız ve yardımda buluncaksınız evet yapılan yardım kabul olacaktır ama sizin için aynı durum olmayabilir o yüzden sormanızda fayda var babında yazdım;
Neyse beni pek ilgillendirmez diyanete güveniyor gibisiniz ondan sormadan hareket etmeyin anlamında yazdım bol kazançlar hayırlı satışlar;

Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim. Böyle bir paranın ancak bu ve benzeri şekilde degerlendirileceği kanaatindeyim. Zaten bunu yaparken herhangi bir çıkar ya da sevap peşinde değilim. Amacım böyle bir paranın ucu bana fazla dokunmadan bir şekilde kaybedilmesi

6il9in

Kolayı var.. Amaç ptc yi bırakmak değil mi  ??? Golden hesabınızı hiç satmaz ve o hesabı hiç kullanmazsınız. Yardımdan dolayı sevap peşibdwde değilim demişsin. Ufak bir hatırlatma yapayım Sebep olmak yapan kadardır. Şimdi ptc yi diyanet açıklaması sebebi ile bırakacaksın ama bir başkasını bulaştırmış olacaksın. Yani bir sebep unsuru var. Bence iki kere düşünülecek bir durum.

(spk)

ihsantoyoglu

Alıntı yapılan: bilqin - 04 Ağustos 2014, 08:43:44
Kolayı var.. Amaç ptc yi bırakmak değil mi  ??? Golden hesabınızı hiç satmaz ve o hesabı hiç kullanmazsınız. Yardımdan dolayı sevap peşibdwde değilim demişsin. Ufak bir hatırlatma yapayım Sebep olmak yapan kadardır. Şimdi ptc yi diyanet açıklaması sebebi ile bırakacaksın ama bir başkasını bulaştırmış olacaksın. Yani bir sebep unsuru var. Bence iki kere düşünülecek bir durum.

(spk)

Evet haklısın aslında fakat ben tek çözüm yolu olarak satmayı görüyorum. Satmazsam sürekli zaman harcayıp kullanırım herhalde hesabı. 

6il9in

İşte burada da nefsine hakim olmak gerekecek. Madem ki diyanet doğrultusun da hareket etmeye karar verdin nefsine de hükmedeceksin. Yanlış anlama amacım sadece bilgi paylaşmaktır.

Şu dünya üzerinde tartışılıp konuşulacak o kadar yanlış var. Keşke insanlar hergün bir önceki günden daha fazla dürüst davransalar.

Hayırlı satışlar dilerim.

ihsantoyoglu

Kimse teklif vermediği için hesabı satmaktan vazgeçtim. Herkese iyi günler.

universitely76

Daha önce belirlediğiniz fiyatın yüksek olduğunu belirtmiştik..
Hayırlısı olsun..
Şu sıra imzasız'ım...

ikose

Alıntı yapılan: ihsantoyoglu - 11 Ağustos 2014, 18:40:06
Kimse teklif vermediği için hesabı satmaktan vazgeçtim. Herkese iyi günler.

İyi günler

Konu talep üzerine KİLİT