$70.00 Payza Alınacaktır.

Başlatan 6il9in, 05 Ağustos 2014, 00:30:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Merhaba;

$70.00 Payza ihtiyacım var.. Mümkünse tek kalemde ihtiyacımı karşılak istiyorum..

Payza satışı konusu olan arkadaşlar 5-6 gündür formda aktif olmadıkları için kendim konu açmak istedim..

Pm veya kona altında belirtiniz.

Takas Paypal ile olacaktır..  :D

hakanatik01

magnumrox3

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Ağustos 2014, 00:48:24
Acil mi ? :P

Değil de olabilirde.. Nereye dalacağım belli olmaz. Bulunsun elimde  :D ne o neobuxda mı biriktirdin C.sensede mi..  ???

Alıntı yapılan: magnumrox3 - 05 Ağustos 2014, 00:51:08
Gelen kutunuz dolu.

Şimdi siliyorum..  :)

hakanatik01

:D acik değilse sanane beya nerden geliyorsa geliyor kara para belki :P yok zaten bende acilmidiye sorayım konuyu baltalamak amaçlı :PP :D Çok acil olursa Pm at yoksa diğer arkadaşlarla tedarik yoluna gidersin boşuna çektirme şimdik :P

abcb

Hakan Modum kara para aklıyormuş  :m

ikose

hakanatik01

Parayı buldum yapacak bişi yok isim vermiyim bazı siyaetçilerimizin dediği gibi :P "paranın akı,karası olmaz"

Parayı koyacak ayakkabı kutum kalmadığı için bu yola başvuruyorum eeee mecburrr
Hatta burdan söyliyim kıdemli mod seçin beni istediğiniz kişiyi isim söyleyin transfer edicem Messi,ronaldo,amerikan başkanı obama,rahmetli kennedy,taçsız kral pele,backenbauer,kaleci mayer,brigitte bardot,komonaci ,kim derseniz  iki güne işi bitiricem ufak miktarlarla elimdeki kara parayı bitirmem zor gibi duruyor 70$-100$ ohoooo saniyede bir bu kadar yollasam ömrüm yetmez :P
PSG gibi :P David Luiz'e verdikleri paraya bak  hey allam ya şu araplar bir bizim takımları almıyor adiler:PP
daldan dala amma atladım he bu arada konu bilqin 70$ payza arıyor :))  :m :m

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Ağustos 2014, 01:23:27
bilqin 70$ payza arıyor :))  :m :m

Sen hele yolla bakalım şu payzayı..  :D

Aklıyalım.. Ve kilitleyelim sonra konuyu  (d)

6il9in

Şuan Takas yapılmak üzere..

Sevgili modlarım konu kilitlenebilir..  :D