Grandbux.net Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan Elektronick, 06 Ağustos 2014, 02:40:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

durmuscagl

Alıntı yapılan: iovanovic - 05 Aralık 2015, 01:23:07
@durmuscagl Hocam 70$ içerde kalacak diye bir mesele yok. İçerde kalacak olan tutar sizin elinizdeki nakite bağlı olan bir şey. Altta bir arkadaş 50$ var 35$'ini çekebiliyorum demiş. 190$ varken de mesela 120$ falan çekmeye izin veriyor gibi.

Burdaki mantık ödeme dengesini kurmak, sitenin ömrünü uzatmak üzerine. Siz mesela 31$ ödeme almadan önce hesapta ne kadar vardı, SPS olarak ne gösterildi ekranda acaba ?
106 dolar toplam para vardı  32 si sağ tarafta solda 74 dolar ancak bunun  36 sini çekebildim buda kesinti ile 31 oldu :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chngrlp

hocam ben ultimate 3 aylık üyeyim.bu kategoridekilerin roi yani para çekme limiti 700 olarak gözüküyor.
100 dolar param varsa balanceda 70 dolar çekebiliyorum.70 dolardanda paypal yada grandbux bir miktar ücret alıyor.
eğer 50 dolarım olsa 35 dolar çekebiliyorum.kesintilerle herhalde 30-32 dolar arası bi şey olur.
300 dolarım olsa demekki 210 dolar çekme limiytim olacak.bunun gibi yani.bide benim çekme roim 700 ama hesapta gözüken kullanılmış roim şu an 81 onalrla ilgilide bi durum olabilir.700-81=619 oluyor herhalde.bilen arkadaslar anlatsın benim kafam karıştı :D  (hydr)

nebu

Alıntı yapılan: chngrlp - 05 Aralık 2015, 02:07:36
hocam ben ultimate 3 aylık üyeyim.bu kategoridekilerin roi yani para çekme limiti 700 olarak gözüküyor.
100 dolar param varsa balanceda 70 dolar çekebiliyorum.70 dolardanda paypal yada grandbux bir miktar ücret alıyor.
eğer 50 dolarım olsa 35 dolar çekebiliyorum.kesintilerle herhalde 30-32 dolar arası bi şey olur.
300 dolarım olsa demekki 210 dolar çekme limiytim olacak.bunun gibi yani.bide benim çekme roim 700 ama hesapta gözüken kullanılmış roim şu an 81 onalrla ilgilide bi durum olabilir.700-81=619 oluyor herhalde.bilen arkadaslar anlatsın benim kafam karıştı :D  (hydr)

Bu konu herkesin kafasını karıştırıyor ve bu yüzden kendimizce yorumlar yapıyoruz :) Ama doğrusu şu: ROI olayının çektiğiniz paranın miktarıyla ilgisi yok. Sistem eskiden kesintilerden sonra en fazla $225 çekmeye izin veriyordu - hesapta ister 2000 ister $500'ınız olsun. Değişen şey, sitenin aldığı yatırıma göre, %10'unu sitenin sürdürülebilirliği için ayırması, geri kalanını üyelere dağıtması. Bundaki amaç, sitenin uzun dönemde ayakta kalması. Sarsılmaz bir sistem kurmayı amaçlamış adamlar. Bir anda çekilecek yüklü paralar her sitenin sistemini bozabilir. Bu yüzden, ne kadar kafamız karışsa da, piyasadaki sitelerle kıyaslanamayacak şekilde güzel bir sistemin içinde olduğumuzu bilmeliyiz. Kendi çekimlerimden örnek vereyim, belki konu daha iyi anlaşılır:

[spoiler]Hesaptaki miktar: $1050'dır.[/spoiler]

[spoiler]http://i.hizliresim.com/B6zvoL.png[/spoiler]

ptcsite46

[spoiler]7 Nolu ödemem... Bu ödeme ile birlikte hesapta $16 kaldı... şimdi ROI 500% olduğu için hazirana kadar hesabı diriltip standart oluncaya kadar kasacam... daha sonra biriken tutar ile ya reklam veririm ya da az az çekerim... Şimdiye kadar
Yatırım: $100
Çekilen: $236
Süre: 5,5 Ay
Kalan 12-5,5 = 6,5 ayda heralde bir $200  üzerinde biriktirirm... Bakıp görecez:)

[/spoiler]

nebu

@ptcsite46 Ödemeleriniz ve başarınız için tebrikler :) Biz de haftalığımızı çektik  :g

iovanovic

Arkadaşlar hayırlı olsun ödemeler.  :)

iovanovic

[spoiler]İlk ödememizi aldık Grandbux'tan. Anlık şekilde ödeme yapıldı.   :y

[/spoiler]

nebu

famila63

iovanovic

@nebu @famila63 Çok teşekkürler arkadaşlari, inşallah.  :)