ptcbank.net ? Güvenli mi

Başlatan bilal, 06 Ağustos 2014, 23:11:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilal

Yaşım tam 18 daha yeni başladığım için sadece ptc sistemini biliyorum simdi Paidverts ne işe yarıyor odamı ptc

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilal - 07 Ağustos 2014, 14:09:30
Yaşım tam 18 daha yeni başladığım için sadece ptc sistemini biliyorum simdi Paidverts ne işe yarıyor odamı ptc

Evet PTC ama sistemi biraz daha dolambaçlı gibi. Ama 1$ lık reklam bile var, değer yani.
Konusunu ve ilk mesajdaki tanıtımını biraz oku, aklına takılanları konusunda sor, yardımcı olurlar.
Benzer sorular olabilir ve cevaplanmıştır diye önce bir okumanı tavsiye ederim ;)

bilal

İyiki Buraya Üye olmuşum çok güzel bir forum sitesi :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilal - 07 Ağustos 2014, 14:17:07
İyiki Buraya Üye olmuşum çok güzel bir forum sitesi :)

Hoşgeldin :)

Bol şans, bol kazançlar :)

ikose

Forumumuza Hoşgeldin Bilal  (a)
Bol kazançlar :)

bilal

Kızmazsanız Bir Soruda Daha Soracağım Ve Soruyorum En Çok Gelir Ettiğiniz Kaç dolar ?  (hydr)

hakanatik01

Neye göre kime göre nasıl olduğuna göre değişir bu sorunun cevabıda arkadaşım var diyim  (dns) :m tüm giderleri çıkardığımızda aylık 500tl kazanınıda var 15-20tl kazananıda senin yatırımın,sitenin durumu,Rrlerin durumu,Drlerin durumu v.s. gibi çok değişken oluyor o yüzden kesin bişey söylenmesi zor kimi zaman çok kimi zaman az kazanılabilir, misal zapbuxa giren çok arkadaşımız vardı kısa süre çok kazanmışlardı ortalama 200$ gibi para yatırıp 550-600$la kapattılar :) yada elisa hoca dersen onun  hiçbişi yapmasa neobuxtan aylık 100$ maaşı var :PP  hem yatırım yapacaksın,hemde vakit ayıracaksın emek vermeden hiçbişi olmayacağı için burdada aynı durum sözkonusu ne kadar ekmek o kadar köfte :)

bilal

hakanatik01

Sabırlıysan yatırmısız internet paran çıkar ama günde 30dk-1 saat ayırsan hemen soğumayasında :P Forumdada kalıcı olmanı temnni ederim ,bizim forumda biraz doğrucu davut fazlada bence o yüzden pek sevilmiyor gibi insanlar kendilerine pembe yalanlar söylenmensinden hoşlanıyor herhalde o yüzden arkadaş dediklerin gerçek hayatta arkadaşların değilse sözlerine çok güvenme sana derler günde 5$ kazanıyorum kazanamazmı evet kazanır ama ne kadar yatırımla,nekadr sürede  onu belirtmezler :P o yüzden bizim forum diye demiyorum tek geçerim PTC aleminde her bilgiyi doğru olarak alabilirsin şu ziyaratçilerden bir kurtulsak güzel olucak ama bakalım artık zamanının bekliyoruz :P (şair burada elisa hocaya taş atıyor (taş atan adam smileyi)

bilal