MetaBux (SCAM)

Başlatan HeadSh0t, 17 Ağustos 2014, 00:36:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

+1 için tesekkürler ikose hocam. (spk)

Edit: Anasayfada Minietekli hatun mu varmış. Ben açarken kahverengi pantolonlu olanına denk gelmişim  :m  :g

ikose

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 17 Ağustos 2014, 01:59:03
+1 için tesekkürler ikose hocam. (spk)

Edit: Anasayfada Minietekli hatun mu varmış. Ben açarken kahverengi pantolonlu olanına denk gelmişim  :m  :g
siteye girerken pantolonlusun zaten, bir süre sonra tıklayıp zengin olunca sosteye karışıp minik etek giycekmişiz, hadi bakalım dedim bende :))

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ikose - 17 Ağustos 2014, 02:11:43
siteye girerken pantolonlusun zaten, bir süre sonra tıklayıp zengin olunca sosteye karışıp minik etek giycekmişiz, hadi bakalım dedim bende :))

-:)) -:)) :)) :))

6il9in

Tanıtımın hayırlı olsun siteye dün akşam üye olmuştum kazancı düşük diye vazgeçtim tıklamaktan  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 17 Ağustos 2014, 02:11:43

üye olmadığım isabet olmuş, mazallah para falan kazanır, rezil olurduk elaleme :)) mini etekle :))

HeadSh0t

Alıntı yapılan: bilqin - 17 Ağustos 2014, 02:15:12
Tanıtımın hayırlı olsun siteye dün akşam üye olmuştum kazancı düşük diye vazgeçtim tıklamaktan  :D
Teşekkürler. (a)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Ağustos 2014, 02:17:14
üye olmadığım isabet olmuş, mazallah para falan kazanır, rezil olurduk elaleme :)) mini etekle :))

-:))

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Ağustos 2014, 02:17:14

Sizler için senaryo farklıııı
sizler para bulunca, mini etekli hatunlarla hava atacakmışsınız :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 17 Ağustos 2014, 02:28:35
Sizler için senaryo farklıııı
sizler para bulunca, mini etekli hatunlarla hava atacakmışsınız :))

Eşimi mini etek giymeye ikna etmem lazım ... ??? Zor geldi walla, yok ben girmeyeyim :))

malatyadetay

+1'DE benden olsun bakalım..inşalah uzun sürer

HeadSh0t

Alıntı yapılan: malatyadetay - 17 Ağustos 2014, 09:42:29
+1'DE benden olsun bakalım..inşalah uzun sürer

+1 için tesekkürler (a)