Paypal - > garanti cepbank

Başlatan ikose, 17 Ağustos 2014, 01:13:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

25$ paypalım var..
karşılığında Garanti - Cepbanka 40 TL ( cep tlf nosuna para gönderme ) havale yapabilecek varmı..
Ayrıca masrafınıda ödeyebilirim..
Konu sabah 10-11 arası kapatılacaktır..

Not = Cep tlfununa havale yapan başka bir banka varsa onuda düşünebilirim..  :y
Şimdiden Teşekkür ederim herkese  (a)

Not = Garanti hesaba havale yapabilecek varsa oda kabulüm..

ElisaMcCline

Akbank tan cebe yapılabiliyormuş ama hikaye, daha önce lazım olup bakmamıştım.
Akbank hesabınızın olması gerekiyormuş (d)

Akbank işinize yararsa hemen gönderebilirim :)

ikose

Akbankta çalıştığım için oradaki tüm hesabımı kapatıp çıkmıştım bir daha o bankaya uğramadım Hocam :g

universitely76

Cepbank hakkında pek bilgim yok ama son güncellemelerden sonra normal bildiğimiz havale de geçerli gibi bir mana anladım, doğru mu ikose modum.. eğer öyleyse yarın bitiş saatine yakın olmadı ben bir şekilde göndereyim havaleyi..

Ama haftasonu olduğu için havaleler gelmeyecektir.. acil bir durum muydu acaba ???
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 17 Ağustos 2014, 01:19:27
Akbankta çalıştığım için oradaki tüm hesabımı kapatıp çıkmıştım bir daha o bankaya uğramadım Hocam :g

Demeyin yahu :D

Bu arada, 25$ --> 40TL çok anlamsız bir takas . İhtiyacınızı görecek biri varsa geri gönderin Pztesi günü.
Takas istemeyip yardımcı olabilecekler de çıkabilir sonuçta :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 17 Ağustos 2014, 01:20:46
Cepbank hakkında pek bilgim yok ama son güncellemelerden sonra normal bildiğimiz havale de geçerli gibi bir mana anladım, doğru mu ikose modum.. eğer öyleyse yarın bitiş saatine yakın olmadı ben bir şekilde göndereyim havaleyi..

Ama haftasonu olduğu için havaleler gelmeyecektir.. acil bir durum muydu acaba ???

Aynı ankadan aynı bankaya havaleler, anında geçmiyor mu, haftasonu diye birşey mi var ???

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 17 Ağustos 2014, 01:21:16
Demeyin yahu :D

Bu arada, 25$ --> 40TL çok anlamsız bir takas . İhtiyacınızı görecek biri varsa geri gönderin Pztesi günü.
Takas istemeyip yardımcı olabilecekler de çıkabilir sonuçta :)
değil hocam değil...
borçlu kalmayayım kimseye nolur...

Universitely  hesaptan hesaba havaleler aynı gün geçiyor dediler ama.. tamda bilgim yok aslında. hiç haftasonu denemedim bu işi ..

ikose

Universitely  cepbank şöyle bir şey
hesap no yada IBAN yerine cep tlf. nosu yazıyorsun..

[spoiler][/spoiler]

ElisaMcCline

Şimdi Akbank' ı aradım. Onay aldım, kesinleştirelim diye.
Havaleler anında geçiyor :y hafta içi ya da haftasonu farketmiyor.

universitely76

Cepbank bilgisi için teşekkürler modum :)

Hocam aynı banka için sorun olmuyor biliyorum da ben Garanti kullanmıyorum, İlknur hanımın işi görülsün diye şu an kullandığım tek banka hesabı olan Enpara'dan göndereyim dedim.. o yüzden haftasonuna dikkat çektim :)
Şu sıra imzasız'ım...