standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ipee - 16 Ocak 2012, 12:15:04
Sizce Durmum nasıl.

Gayet iyi. Ben bu AVG lerin yarısına razıyım.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lovablegs

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ocak 2012, 12:33:17
Alıntı yapılan: ipee - 16 Ocak 2012, 12:15:04
Sizce Durmum nasıl.

Gayet iyi. Ben bu AVG lerin yarısına razıyım.  :(

bencede süper inşallah böyle devam ederler yorulmazlar  :D :D :D :D

ipee

vay be bende şikayetçiydim . peki napmam gerekiyo . inanın öle ahım şahım beklentim yok bana ayda cep tel faturamı çıkartsın yeter =) =) 30 tlcik =)

enderege

Alıntı yapılan: ipee - 16 Ocak 2012, 12:39:37
ayda cep tel faturamı çıkartsın yeter =) =) 30 tlcik =)

O kadarda uçma bence. Kırmızı renklileri sal gitsin. Yapacağın o. Yerine müsaitsen ref al.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ipee

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ocak 2012, 12:59:58
Alıntı yapılan: ipee - 16 Ocak 2012, 12:39:37
ayda cep tel faturamı çıkartsın yeter =) =) 30 tlcik =)

O kadarda uçma bence. Kırmızı renklileri sal gitsin. Yapacağın o. Yerine müsaitsen ref al.

way anasını 30 tlde kazanamayacaksam (tabiki ilerleyen zamanlarda şimdi için demiyorum ) neden buraya yatırım yapıyoruz  ki :S

bilge8408

Eee, işte yapmıyoruz biz de :)

ipee

Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Ocak 2012, 14:23:06

way be 1 haftam ve 5 dolarım boşamı gitti yani şaşkın ve üzgünüm . bende 3-5 bişe kazanırım diye yılmadım çalıştım
yinemi gol değil budamı gol değill :'(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ipee - 16 Ocak 2012, 14:43:43

way be 1 haftam ve 5 dolarım boşamı gitti yani şaşkın ve üzgünüm . bende 3-5 bişe kazanırım diye yılmadım çalıştım

Günde max 5dk nı alacak bir iş için beklentin çok büyük bence de.
Ama sadece buraya özel değil, genel olarak sektör bu şekilde. Neo belki biraz daha az ama kazandırıyor ama sürekli kazandırıyor.

Kendine direk refler bulabilirsen bahsettiğin parayı da kazanman mümkün. Arkadaşlar biraz kestirip atmışlar :)
Ama bu 5$ lık bir yatırımla olmaz. 5$ a 30TL de biraz anlamsız bir kazanç oluyor, ayda sonunda %350 gibi bir beklenti sana da biraz çok gelmiyor mu ? :)

Kırmızı olan refler yeni tıklamaya başladıysa takip et, çünki dün tıklamış görünüyorlar.. Hemen gönderme.

ipee

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Ocak 2012, 15:05:10
Alıntı yapılan: ipee - 16 Ocak 2012, 14:43:43

Günde max 5dk nı alacak bir iş için beklentin çok büyük bence de.
Ama sadece buraya özel değil, genel olarak sektör bu şekilde. Neo belki biraz daha az ama kazandırıyor ama sürekli kazandırıyor.

Kendine direk refler bulabilirsen bahsettiğin parayı da kazanman mümkün. Arkadaşlar biraz kestirip atmışlar :)
Ama bu 5$ lık bir yatırımla olmaz. 5$ a 30TL de biraz anlamsız bir kazanç oluyor, ayda sonunda %350 gibi bir beklenti sana da biraz çok gelmiyor mu ? :)

Kırmızı olan refler yeni tıklamaya başladıysa takip et, çünki dün tıklamış görünüyorlar.. Hemen gönderme.

Sağolasın hocam tekrardan . zaten belirttiğim gibi şimdilik öle bir beklentim yok ama olduğundada ona göre yatırım yapcam sadece inanmak istiyorum kazanların sölemesini istyorum ben ayda şukdar para kazanıyorum şu kadar harcadım diye =)
bi nevi sizlerle ne derseniz onu yapıcam.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ipee - 16 Ocak 2012, 15:08:29
Sağolasın hocam tekrardan . zaten belirttiğim gibi şimdilik öle bir beklentim yok ama olduğundada ona göre yatırım yapcam sadece inanmak istiyorum kazanların sölemesini istyorum ben ayda şukdar para kazanıyorum şu kadar harcadım diye =)
bi nevi sizlerle ne derseniz onu yapıcam.

Şimdiiiiii,
gerçek şu ki.....

bu işten ev geçindirmek, hayatı devam ettirmek vs gibi kazançlar beklenmesi bir hata olur.
Ama senin beklentin daha elle tutulur... Evet tek site ile olmayabilir ama ayda 30 TL büyük bir hayal değil.
ben şu anda sadece neodan ayda 50$-60$ arası kazanıyorum ama benim durumum farklı, bunu her fırsatta dile getiriyorum zaten...
O yüzden de birilerini gaza getirmemek için paylaşmamaya çalışıyorum ya da bu şekilde hep uyarıyla paylaşıyorum.
Neo için direkref bulmaya çalış, 10+ direk ref bulabilirsen ve gerisi gelir dersen, senin için ayrı bir plan çıkartalım...
Aklıma gelen ilk şey bu.

Diğer sitelerde de bizim ilk zamanlarımızdaki gibi, seçici değilsin. Belki 1er 2şer dolar alabileceklerin çıkar.

Ama her şartta sadece para kazanmak için çekilmez bunlar.
Bir taraftan eğlenmiyor, reflerle oynamak hoşuna gitmiyor, bir strateji/satranç oyunu gibi görmüyor, ya da bahaneyle bu forum muhabbetleri ilgini çekmiyorsa.
Zaten bırak, elektrik parana yazık derim ;)