Tendollarshares (SCAM)

Başlatan Asilay, 01 Eylül 2014, 23:35:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Asilay

inşallah diyelim. Site zaten açıktı fakat reklam alamıyordun. Geri sayım vardı. Bu gece 23.oo'da bitti. İnş. dediği gibi olur. 1 saat bile dayanamadı site :)

Asilay

yok ya artık hiç umudum kalmadı. Geçmiş olsun.

6il9in

@Asilay nacizane bir hatırlatma yapmak istiyorum  :)

Hiç şekilde neresi olursa olsun yatırım yapılması yönünde teşviklerde bulunmamanı tavsiye ediyorum..

Olası bir kayıp sonucunda nahoş sonuçlar doğurabilir..

Kırılma ve darılma sadece tavsiye..  :)

Asilay

yok ne kırılıcam. Haklısında iyikide yatırım yapmamışsınız. Tamamen benim sazanlığım. Büyüklerime danışmadan cumburlop diye atlarsam olucağı budur. Bundan sonra daha temkinli olucam..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Asilay - 02 Eylül 2014, 00:00:22
inşallah diyelim. Site zaten açıktı fakat reklam alamıyordun. Geri sayım vardı. Bu gece 23.oo'da bitti. İnş. dediği gibi olur. 1 saat bile dayanamadı site :)
İşte, reklam alımı başlayıp da senin gibi heyecanlananlar olduysa, sağda solda reklam başlatmış olabilir :)
Gelebilir yani site. Hatta belki ödeme bikle alabilirsin, belli mi olur.
Ama yarını, öbür günü falan düşünme.
Ne yapıyor da ne kazanıyor ki 10$ a bu kadar zamanda 30$ veriyor. İşin bir gerçeğe uygunluğu ve aritmetiği olmalı ;)

Bilgin' in tavsiyesine kulak vermeni rica ediyorum.
Ayrıca, bu siteleri nereden buluyorsan, ortada bir hata olduğu ve okuyanları düşünmeden bu bilgilerin ve sitelerin paylaşıldığı çok açık.
Bu siteleri bulduğun kaynakları bence tekrar bir değerlendir ;)

6il9in

Asilay

aynen ayne bilgin :D paidverts refim ybancı birisi. bu mesajı göndermişti. Site şuan açıldı ödeme istedim. Bakalım göndericek mi

Asilay

ADmin'in mesajı

WE WHERE OFFLINE DUE TO HEAVY TRAFFIC PAYMENTS WILL RESUME NOW THANK YOU

6il9in

Yine gitti..
Proof sayfasına baktımda yapıyor ödeme eğer doğru ise..

Asilay

Bizide gör admin. Bizide :D Ben hala ödeme yapmasını bekliyorum.