QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TwofuN

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Ekim 2014, 18:55:09
niye yahu, ne alıp veremediğin var bu adamlarla :D
Kafayı mı sıyırsınlar (eht) :D
Abi sen bi bulaş ben arkandayım :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Nihat - 16 Ekim 2014, 19:09:20
Abi sen bi bulaş ben arkandayım :D :D

İlk ben sıyırayım diyorsun yani :))

Girersem ilk önce CheLeP ' e sözüm var, onu çıldırttıktan sonra söz sırada sen varsın :))

TwofuN

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Ekim 2014, 19:14:14
İlk ben sıyırayım diyorsun yani :))

Girersem ilk önce CheLeP ' e sözüm var, onu çıldırttıktan sonra söz sırada sen varsın :))

Sıramda bekliyorum :D

Aklıma bir şey takıldı CheLeP mesela networke girmek için 1000 izlenme sınırı var ya bu eşleşen üçüncü sahış video izlenmeleri de dahil mi?

Coulers79

PTC'lerden sonra elde bir youtube kaldı. Ama adam akıllı bir başlayamadım aylardır.

Birde az video yüklememe rağmen benim hız AKK'dan dolayı 2 hafta sonra düşüyor.

bekeli

Alıntı yapılan: CHeLeP - 16 Ekim 2014, 18:20:09
Arkadaşlar kanal açın ve videoları kanalınıza yükleyip deneyin telif veriyor mu para kanzaması açılıyor mu vs. Sonra başka bir kanal açıp bu kanala para kazandıran sorunsuz videoları atın ve paranızı kazanın :) Burda dikkat edilmesi gereken en önemli şey denemenin bedava olması. Ayrıca kanalınızın kapanmasından da korkmayın çünkü youtube kanalı açmakta bedava.

Ya belki sorular saçma gelebilir. Kusuruma bakmayın. Daha önce AdSense ile kötü bi anım olmuştu. Beni banlamıştı. Farklı bir mail adresi ile yeni hesap açarken yine sıkıntı çıkmıştı. Şu an detayları tam hatırlamıyorum ama bu şekilde bi problem yaşamıştım.

Burada farklı kanalları açarken siz IP değişikliği + çerez silme işlemlerini yapıyor musunuz.
Yoksa yeni bi mail adresi yeterli mi?

Eklenecek videolar konusunda kimsenin ağzından net bir şey çıkmaması sanırım kaynak paylaşmamak için.
Banlanmayacak şekilde elde edebileceğimiz video örnekleri verebilseniz benim gibi sıfırdan başlamayı düşünenler için bir motivasyon olabilir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Ekim 2014, 21:38:28
Ya belki sorular saçma gelebilir. Kusuruma bakmayın. Daha önce AdSense ile kötü bi anım olmuştu. Beni banlamıştı. Farklı bir mail adresi ile yeni hesap açarken yine sıkıntı çıkmıştı. Şu an detayları tam hatırlamıyorum ama bu şekilde bi problem yaşamıştım.

Burada farklı kanalları açarken siz IP değişikliği + çerez silme işlemlerini yapıyor musunuz.
Yoksa yeni bi mail adresi yeterli mi?

Eklenecek videolar konusunda kimsenin ağzından net bir şey çıkmaması sanırım kaynak paylaşmamak için.
Banlanmayacak şekilde elde edebileceğimiz video örnekleri verebilseniz benim gibi sıfırdan başlamayı düşünenler için bir motivasyon olabilir.

Saçma değil aslında, sadece bizim daha önceki tecrübelerimizle aynı değil gördüğüm kadarıyla.
yani kanalın kapanırsa, o kanal ile iş biltiyor sadece, yenisini açmana karışmıyor youtube, en azıdan ben öyle anladım :)
IP, mail, vs vs. hiçbirşey önemli değil. Youtube kanala bakıyor. O kanal olmaz dediyse kapatıyor, yenisini açmana da karışmıyor :)
Nasıl olsa zopa onda, ihlal edersen kapatırım , sen bilirsin durumu :D

Adsense den para kazanacak olsan da haklısın aslında biraz bu endişelerde ama bu networklerde adsense le de işin olmadığı için yine youtube kuralları geçerli sanırım :)

Video olayına hiç giremeyeceğim. Çalışmadığım yerden geldi :m
Ama bir kısmına evet, paylaşmama konusu da; adam bulmuş mis gibi kimsenin aramadığı sormadığı videoyu, şimdi başkası da yükleyecek, ortada mükerrer olacak :)

ElisaMcCline

Yaa bir dakka, sorun çıkaran (eht) ben olacaktım :m

bekeli, çık aradan yahu :D Ben soracam bunları ve daha fazlasını :D
Kitap yazacaklar arkadaşlar, sonra satıp para kazanacağız :D

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Ekim 2014, 22:06:12
Yaa bir dakka, sorun çıkaran (eht) ben olacaktım :m

bekeli, çık aradan yahu :D Ben soracam bunları ve daha fazlasını :D
Kitap yazacaklar arkadaşlar, sonra satıp para kazanacağız :D

Yahu normalde bu sorulara başka yollardan da cevaplar bulurum ben.
Amaç; herkes görsün, öğrensin ;)

Buyrun sıra sizin sorularda :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Ekim 2014, 22:14:58
Yahu normalde bu sorulara başka yollardan da cevaplar bulurum ben.
Amaç; herkes görsün, öğrensin ;)

Buyrun sıra sizin sorularda :D

Ben biriktiriyorum, tek tek sorunca, sıyıran olmaz :P , cevaplar dağınık olur, kitap da çıkmaz :D

Diğer tarafta da paidverts var, o da tam çıldırtmalık çıktı zaten :D Az oraya takılayım önce :D 1- 2 kişi sıyırınca gelirim :D

CHeLeP

Alıntı yapılan: Nihat - 16 Ekim 2014, 19:21:28
Sıramda bekliyorum :D

Aklıma bir şey takıldı CheLeP mesela networke girmek için 1000 izlenme sınırı var ya bu eşleşen üçüncü sahış video izlenmeleri de dahil mi?

Güzel soru :) Telif vermeyen ama eşleşen veren videoları yükleyip hızlı bir şekilde izlenim alabilirsin.