QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elektronick

Alıntı yapılan: leprechaun - 08 Aralık 2014, 12:58:18
sayın mod larımız kurallara uygunsa videoları ünlemden 3 ncü şahıs red edilen ülke vesaire bunlardan nasıl geçilir yolunu buldum paylaşabilirim gelir kapısı halkı kazansın istiyorum :)  :y
cok iyi olur ayrıca benim sorumada cevap veren olursa dahada iyi olur :)

ramazandnz

Alıntı yapılan: leprechaun - 08 Aralık 2014, 12:49:40
evet hocam video dan görüntüleme almak istiyorsanız youtube video ı like seçiyorsunuz abone istiyorsanız video subscriber seçiyorsunuz aynı linki ikisi içinde kullanabiliyorsunuz
sistemi deniyeyim dedim de subscriber seçiyorum fakat özel url olmadığı için kanal kimliğini koyuyorum user/"kanal kimliği" olarak tıklanıyor kanala ulaşılamıyor ben yapamadım yani abone yi

recep1852

Benim istatistiklerim güncellenmiyor neden olabilir ?  ( 2-3 gün oldu )

ramazandnz hocam örneğin kanalın tam linki almayın sadece rakamlı olan yerini alın

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 08 Aralık 2014, 12:58:18
sayın mod larımız kurallara uygunsa videoları ünlemden 3 ncü şahıs red edilen ülke vesaire bunlardan nasıl geçilir yolunu buldum paylaşabilirim gelir kapısı halkı kazansın istiyorum :)  :y

Olabilir tabii ki ama, içinde neler var görmeden onay vermek de doğru olmaz.
PM gönderiyorum.

ramazandnz

videom 700 kişi tarafından izlendi 1000 i geçince quizgroup a başvurucam da şimdi adsense başvurmam da gerekiyor mu benim? para kazanma aktif ama reklam da çıkmıyor videoda tamamen özgün içerik çalmadım da videoyu :)

recep1852

Yok hocam o para kazanma aktif kalsın bir şey yapmayın

mesut

Alıntı yapılan: Elektronick - 08 Aralık 2014, 12:54:45
S.a bende birsey sorcam müsadenizle bu videolara müzikten telif hakkı olmaması icin youtube kendi müziklerini kulanıyorum  bir sorun olmaz herhalde birde müzigin kimin olduguna dair videoya birsey yazmak gereklimi tsk simdiden :)

Youtube kendi müziklerini kullanabilirsin hiçbir sorun olmaz ve videoya birsey yazmana gerek yok...

Alıntı yapılan: ramazandnz - 08 Aralık 2014, 13:01:01
hitleap denemiştim çok önceden 301+ izlenme olduğunda videonuzu askıya alıyor bulaşmayın derim kanalınız kapanır :)

+1

Elektronick

Tesekkürler mesut sende olmasan :D

ramazandnz

mesut hocam sizin taktiği uygulayayım dedim güncel yabancı haber sitelerine baktım videoları indireyim ekliyeyim dedim fakat 5-6 tane .mp2t olarak dosya çıkıyo indiriyorum video değil nasıl indirme yapıyorsunuz videoları bunun için yardımcı olabilir misiniz?

recep1852

Reklam gibi olmasın ama ben buradan dönüştürüyorum. ( Reklam yerine geçiyorsa editleyebilirsiniz )

http://www.clipconverter.cc/tr/