QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sopcastsports

Bugün Paypaldan aradılar ve hesabımdaki kısıtlamayı kaldırdılar..

Dün kanallarımın linklerini göndermiştim akşamüstü, bugün 3 gibi arayıp kanallara baktıklarını ve telif sıkıntısı olan video görmediklerini ve hesaptaki incelemeyi tamamladıklarını söylediler. Teşekkür ettim ve konu şimdilik kapandı. Ancak ödemeler devam ettikçe içimden bir his tekrar aynı olayların yaşanacağını söylüyor. Bu nedenle halen Webmoney youtube için mantıklı bir seçenek.

Damonizm

Alıntı yapılan: barahir - 07 Mart 2015, 00:36:57
Bugün Paypaldan aradılar ve hesabımdaki kısıtlamayı kaldırdılar..

Dün kanallarımın linklerini göndermiştim akşamüstü, bugün 3 gibi arayıp kanallara baktıklarını ve telif sıkıntısı olan video görmediklerini ve hesaptaki incelemeyi tamamladıklarını söylediler. Teşekkür ettim ve konu şimdilik kapandı. Ancak ödemeler devam ettikçe içimden bir his tekrar aynı olayların yaşanacağını söylüyor. Bu nedenle halen Webmoney youtube için mantıklı bir seçenek.

ödeme için sıkıntı olmayacaktır, ama kanallarınız spama kurban giderse ne olacak keşke vermeseydiniz...

sopcastsports

Alıntı yapılan: Damonizm - 07 Mart 2015, 01:23:39
ödeme için sıkıntı olmayacaktır, ama kanallarınız spama kurban giderse ne olacak keşke vermeseydiniz...

[spoiler]Kullanmadığım kanalları verdim ;) Verdiklerimin 2 tanesi Quize bağlı bile değil[/spoiler]

Uniquehero

quiz ile çalışıyorsanız webmoney kullanın daha iyi olur paypal da olan saçma sapan kısıtlama hesaplara erişim engeli yok bilmem ne türü olaylar şuan için webmoney de mümkün değil. ilerde olur mu bilemeyiz.

triplekill

Kanalda Uyarı Olması quize girmeye engel teşkil eder mi?

hakanygz

Alıntı yapılan: CHeLeP - 04 Eylül 2014, 16:30:34
QuizGroup bir partner şirketidir. Para kazandığımız youtube kanallarımıza ortak olarak bize bir takım avantajlar tabi  bu avantajları sağlarkende kazançımızın %20 sine ortak olur. Bu network daha önce tanıttığım life networkün bir üst networküdür. Yani life networkte bu networke bağlıdır. Ödemelerini şuana kadar hiç aksatmadan yapmıştır.

QuizGroup Şartları

YENİ Kanala en az 10 kişinin abone olması gerekiyor YENİ
Son 1 ay içerisinde en az 1000 izlenme istiyor.
3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Yani kanalımızı 3 yıl boyunca bu networkten çıkaramıyoruz.
Kanallardan %20 kesinti yapıyor

Ödeme alt limiti paypal için 5$ banka havalesi için şuan için yapmıyor ve kullanmak isteyenler için webmoney hesabınızada ödeme yapıyor
YENİ Bankaya ödeme alt limiti 1000$ YENİ
Kanal çizgi film, film, dizi gibi içerikleri kabul etmiyor.
Ödemeleri 10-20 arasında ödüyor. (temmuz kazançlarını ağustos 10-20 gibi alıyoruz.)

QuizGroup üyesi olmak için tıklayın: join.quizgroup.com?ref=49981

NOT: QuizGroup üye olup kanalı bağladıktan sonra mail adresime sözleşme geliyor bu sözleşmeyi fare ile imzalamak gerekiyor.

Peki şimdi youtube hesabımı para kazanmaya aktif etmek istiyorum, adsense ye üye olmam gerekiyormu. Para kazanmayı aktif ettikten sonra direk veya daha sonraki bir zamanda quizgroup ortaklığı yapamıyormuyum. Yani başlarken illaki Adsense ilemi başlamak gerekiyor.

Damonizm

Hayır illa adsense diye bir şey yok.

hakanygz

Alıntı yapılan: Damonizm - 12 Mart 2015, 15:39:00
Hayır illa adsense diye bir şey yok.

Ben şimdi hesabı para kazanmaya açtım adsense ye üye olmadım quizgoup 1000 gösterim olduktan sonramı üye olmam gerekiyor.

Damonizm

1000 Gösterim ve 10 abone den sonra girebilirsiniz

hakanygz

Alıntı yapılan: Damonizm - 12 Mart 2015, 15:47:38
1000 Gösterim ve 10 abone den sonra girebilirsiniz

Bu arada yüklediğim videolardan 2 tanesinde ünlem işareti var , (Videonuz para kazanma özelliği için henüz onaylanmadı. YouTube'un isteğinizi işleme alması için videonuzun ticari kullanım haklarıyla ilgili bilgiler gerekir. ) bunları kaldırmalımıyım. Ve üye olduktan sonra nasıl bir yol izleniyor. Youtube ile quizgruop arasında bir ilişkilendirme yapmalımıyım yoksa. Quiz sadece youtube kanal linkimi mi falanmı istiyor ?